Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 01. 24.
szombat

Túra útvonala
Dobogókő
Pilisszentkereszt
Csobánka
Solymár

Dobogókő - Rozália téglagyár
...Tovább az országos kéken...

Találkozó 2009. január 24-én reggel 8.00-kor a Batthyány-tér, a HÉV vágányok előtt Pomázig szóló jeggyel a kézben. (BKV bérlet esetén kiegészítő jeggyel).

A Batthyány téri, 8.18-as HÉV-el utazunk Pomázig, ahol átszállunk a 8:56-kor induló buszra, mellyel túránk legmagasabb pontjára, Dobogókőig megyünk.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 
Webmester vagy? Látogass el ide is a weboldalak közötti kapcsolat építése céljából.

Táv: 22 km
pecsétszerző túra

Fotók a túráról

A túra fóruma

 A kirándulás Dobogókőn kezdődik, aki esetleg más irányból itt szeretne csatlakozni, az feltétlenül jelezze ezt. Ha az időjárás is úgy akarja, megcsodáljuk a pazar kilátást, pecsételünk a turista múzeumban, majd megkezdjük az ereszkedésünket lefelé, Pilisszentkereszt felé.

Pecsételés után a csodálatos szurdokon keresztül Csobánka irányába vesszük utunkat, oltjuk szomjunkat a szent kútból, majd a Kis-Kevélyt megkerülve a Kevély nyeregben újabb pecsét kerül a Stromfeld turistaház romjainál füzetünkbe. Kis kitérővel megnézzük az "Egri várat", majd Pilisborosjenő határában haladva a Köves-bércen át érkezünk az utolsó pecsételő helyünkhöz, a Rozália téglagyárhoz.
  Innen a 10-es útra visszatérve utazunk haza a Pilisvörösvár felől járó busszal. Jó idő esetén előfordulhat hogy belecsúszunk a szürkületbe, ezért lehetőség szerint mindenki hozzon magával zseblámpát! Várhatóan 17-18 órakor érkezünk Budapestre, de négy óra után már sötétedik.

 
  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

A várható utazási költség 1.000 forint, egyéb költség nincs. Saját ellátásáról mindenki maga gondoskodik, ajánlott az évszaknak megfelelő öltözet és lehetőleg nem csúszós cipő.

A kiránduláson megkötés nélkül mindenkit várunk, még jelentkezni sem kell. HA esetleg más túraoldalakon azt hallod, hogy a Pilis járhatatlan, le van fagyva, stb, akkor gondolj arra, hogy veszélyes körülmények között mi sem teljesítenénk ezt a túrát, de otthonról, a TV híreit zabálva soha nem tudod meg, hogy mi is a helyzet valójában.

Gyere, próbáld ki a januári túrázást, mert ha szereted a természetet, nagyon jól fogod érezni magadat velünk. Várunk szeretettel.

További partnereink listája