Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 08. 19-23.
öt nap

Túra útvonala
Erdély

Pádis fennsík
...Erdélyi nyár a Pádison...

Tisztelt olvasó! Az alábbi túraterv azért került közzétételre, hogy nyári programod szempontjából kalkulálni tudj. A részletes kiírás május végéig kerül kidolgozásra, de jelentkezni előzetesen már most is lehet.

Az időpont, az uticél már nem fog változni, a résztvevők létszáma az autók számától függően változik. Részletes egyeztetés a fórumban lehetséges, további infók a túravezetőnél!

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 
Did you know? The adventures.hu already available in English by Google

Táv: 15 km/nap
közepes túrák

Fotók a túráról

Túra fóruma

A helyek elfogytak!

Augusztus 19-23-ig 5 napra ellátogatunk a csodálatos Pádis-fennsíkra. Utazás csak autóval lehetséges, ezért a fórumban várjuk az autós jelentkezéseket.
  Szállás sátorban a Glavoj réten lesz, de ma már lehetőség van finom puha ágyban is megszállni a fennsíkon található szállodák egyikében. Tisztálkodási lehetőség a patakban, forrásban, vagy extra igények esetén a fennsíkon található szállodában. Árak hamarosan...

Sátorállítás után még aznap megnézzük a kihagyhatatlan Csodavárat, a többi napon pedig megegyezés szerint a közelben található számtalan látnivalót, úgy mint: Ponor rét, Eszkimó barlang, Galbina szirt, Galbina kőköz, Mócok temploma, Elveszett világ, Szamos bazár, Aragyásza-barlang, és még sok más csodát. Étkezés hozott anyagból, de elvileg nyitva lesz a sátrazóhelyen az istállóból átalakított "ABC" és büfé is. Mivel kocsival megyünk, a kaja odaszállítása nem fog gondot okozni.

Tavalyi képek kedvcsinálónak Barlangok


  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Az utazás és egyéb részletek egyeztetése folyamatosan a fórumban. A túrára jelentkezni kell!

Férőhelyek az autós jelentkezők függvényében fognak alakulni, ahány autó összejön, annyiszor további 3 fő csatlakozhat.

  A későbbiekben további információkkal fog bővülni az oldal, látogass vissza később, vagy add hozzá a kedvencekhez a fenti napocskával. :)

 

További partnereink listája