Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 02. 07.
szombat

Túra útvonala
Bp
Nagymaros
Hegyes-tető
Kóspallag

Tovább az Országos kéken
...Nagymaros - Kisinóci th...

 Találkozás 2009. 02. 07. reggel 7.50-kor a Nyugati PU. 1-4 vágányainak végénél, Nagymarosig megváltott menetjeggyel a kézben.
A vonatjegy megváltásakor ne feledjük, hogy a BKV bérletünk Budapest határáig a vonaton is érvényes, ezért erre hivatkozva a pénztárnál jó pár száz forinttal olcsóbban jöhetünk ki!

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 14 km
Rövidebb, közepesen nehéz pecsét szerző túra

Fotók a túráról

A túra fóruma

Nagymarosra 8:50-kor érkezünk, s a pénztárnál való pecsételés után egyből neki is vágunk a Templom-völgyön keresztül a Hegyestető 482m-es csúcsának. A Julianus barát kilátóból jó idő esetén pazar kilátásunk lehet a Dunakanyarra.
  Miután kigyönyörködtük és kipihentük magunkat, a csúcsról leereszkedünk a Köves-mezőn keresztül a Törökmezői turistaházhoz. Pecsételés és némi pihenő után továbbindulunk Kóspallag felé, majd érkezünk a Kisinóci turistaházhoz.
  Ha időnk és erőnk engedi, megegyezés alapján még átsétálhatunk Királyrétre. Ellenkező esetben vissza Kóspallagra, ahol fölszállhatunk az első, Kismarosra tartó buszra. Kismarostól pedig vonatra szállva várhatóan 18 óra körül érkezünk a Nyugati pályaudvarra.

Előfordulhat, hogy belecsúszunk a szürkületbe, ezért jó ha mindenki hoz magával zseblámpát!

A kirándulás során az útba eső, és közeli geoládákat is begyűjthetjük!

 
  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Utazási költség: teljes árú menetjegyekkel, budapest-bérlet nélkül 1900 Ft. Egyéb költség nincs, saját ellátásáról mindenki maga gondoskodik. Évszaknak és időjárásnak megfelelő öltözetbe gyere, lehetőleg bakancs legyen a lábadon.

A kirándulásra nem kell jelentkezni, nincs korlátozás. mindenkit szeretettel várunk erre a túrára, mely nem túl hosszú, és bár lesz pár emelkedő, maradandó élményt fog adni a résztvevőknek a környék páratlan szépségei miatt. Egyeztetés a fórumban.
 

További partnereink listája