Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Kirándulás

Túra időpontja
2009. 02. 14.
szombat

Túra útvonala
Diósjenő
Závoz
Csánki-kert
Lopona-fő
Kemence

Észak-Börzsöny
...Diósjenő - Kemence...

Találkozó 2009. 02. 14. szombat reggel  7.50-kor a Nyugati PU. 1-4-es vágány előtt Diósjenőig megváltott jeggyel.. A vonat 8:07-kor indul Vácra, majd innen a pirossal zötyögünk tovább Diósjenőre. Figyelem, az első vonat Vácig nem áll meg, ezért csak a Nyugatiban lehet rá felszállni. Akinek azonban jobb a váci csatlakozás, az a 8.36-kor Diósjenőre induló vonathoz jöjjön.

 

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 
  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Táv: 20 km
közepes túra

Fotók a túráról

A túra fóruma


  Kirándulásunk útvonala: Diósjenő - Závoz - Kámor - Csánki-kert -Bugyihó - Lopona-fő - Tejes-parlag - Kemence.

Hazaérkezés optimális esetben 18:54-kor a Nyugatiba, ehhez el kell érni Kemencén a fél ötös buszt. Ha ez valamiért nem sikerülne, úgy a következő busszal majd vonattal 21.16-kor érkezünk, de ennek kicsi a valószínűsége, mert kényelmes tempóval elérhető a korábbi busz is, de hát mindig van B terv...

 

Did you know? The adventures.hu already available in English by Google

Utazási költség: 2775 ft, teljes áron. Egyéb költség nincs, de ellátásodról magadnak kell gondoskodni élelem és folyadék tekintetében.

Ajánlom az évszaknak megfelelő öltözetet, és ha van, bakancsba gyere. Lehet, hogy lesz némi sár az úton, ez a tél végén természetes. Egyéb viszontagságokra nem kell számítani, a Börzsöny bársonyos, mint mindig...

Ha kérdésed lenne, azt a fórumban felteheted, de a túrára nem kell jelentkezni, elég, ha szombat reggel ott vagy a Nyugatiba.