Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 03. 21.
Szombat

Túra útvonala
Széchenyi-hegy
Perbál
Tök
Budakeszi
Budapest

Túra a Töki Romtemplomhoz
…bemelegítő mountain bike túra…

Találkozás március 21-én reggel  9:00-kor a fogaskerekű felső végállomásánál, a Széchenyi-hegyen, ahol kiszállsz a Fogasból.

Erőlétünktől függően délután 16-18 óra között érünk vissza Budapestre.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

Olcsón reklámozhatod üzleted, vállalkozásod, s ezzel is céljainkat támogatod. Ez az Adventures.hu

Táv: 48 km
közepes túra

Fotók a túráról

A túra fóruma

Ezen a túrán - amennyire a terepviszonyok engedik - minél kevesebbet szeretnénk aszfalton, az autók között kerékpározni. Az útvonal jelentős része turistautakon, földutakon vezet. Ezért mindenképpen hegyi- vagy trekking kerékpárral gyere!

Túra útvonala:  Széchenyi-hegy fogaskerekű végállomás,  János-hegy,  Petneházy lovas klub, Nagykovácsi,  Perbál,  Töki rom templom,  Telki,  Budakeszi,  Budapest


  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

A kirándulás önköltséges, azon mindenki saját felelősségére vehet részt. A programra nem kell jelentkezni, elég a találkozási helyszínen megjelenni. Kérdések, észrevételek a fórumban lehetségesek.

Ellátásáról mindenki maga gondoskodik, évszaknak megfelelő ruházat javasolt. Csak megfelelő műszaki állapotú kerékpárral indulj útnak! Tartalék belső, pumpa, szerszámkészlet, lámpa mindenkinél legyen! (És ne arra gondolj, hogy oké, viszek belsőt, de pumpa úgyis lesz majd valakinél - ugyanis ha pl. utolsóként kapsz defektet, akkor lehet, hogy a pumpával soha de soha nem találkozol.)

További partnereink listája