Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 06. 24-28.
szerda-vasárnap

Túra helyszíne
Erdély

Sátortábor a Pádison
...Erdélyi barangolások, sátortábor...

Találkozó és egyéb, az utazással kapcsolatos tudnivalók a program fórumjában követhetőek nyomon. Minden információt ott beszélünk meg és teszünk közzé.

A véglegesen kialakított utazási terv meg fog jelenni ezen a weboldalon is az indulás előtt legalább 1 hónappal. A várható utazási költség (kb.) 4.000 forint lesz.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv:
közepes túrák

Fotók a túráról

A túra fóruma

A legfontosabb tudnivalók: Szállás sátorban a Glavoj réten. Tisztálkodási lehetőség a patakban, forrásban. Ebben az időszakban még kevesen vannak a fennsíkon, a fű ilyenkor a legfrissebb.
  Ajánlott két rétegű sátor, és megfelelő hálózsák, kb. 0 fokig. Természetesen jó a +8-as is, csak jobban alá kell öltözni. Az ellátásról magunknak kell gondoskodnunk, így még itthon bevásárolunk. Lehet hozni gázfőzőt, melyben zacskós tésztát, levest, vagy ki-ki kedvére tud főzőcskézni. Bográcsozni is lehet, erről majd egyeztetünk a fórumban. Vízvételi lehetőség a közeli forrásból lehetséges.
  A tervezett autós utazás lehetővé teszi, hogy bőven vigyünk magunkkal felszerelést, élelmiszert, stb, ezt is egyeztetjük a szervezés során.

Sátorállítás után még aznap megnézzük a kihagyhatatlan Csodavárat, a többi napon pedig megegyezés szerint a közelben található számtalan látnivalót, úgy mint: Ponor rét, Eszkimó barlang, Galbina szirt, Galbina kőköz, Mócok temploma, Elveszett világ, Szamos bazár, Aragyásza-barlang, és még sok más csodát. Étkezés hozott anyagból, de elvileg nyitva lesz a sátrazóhelyen az istállóból átalakított "ABC" és büfé is. Mivel kocsival megyünk, a kaja odaszállítása nem fog gondot okozni.

 


  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Az utazás és egyéb részletek egyeztetése folyamatosan a fórumban. A túrára jelentkezni kell! A részvételi helyek annak függvényében alakulnak, hogy hány autós jelentkező lesz a programra, hiszen az utazáshoz az autókat meg kell tölteni, azaz autónként további 3 fővel számolunk.

  A későbbiekben további információkkal fog bővülni az oldal, látogass vissza később, vagy add hozzá a kedvencekhez a fenti napocskával. :)

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál. Ennek értelmében a feltüntetett és befizetendő összegek nem képezik az adventures.hu bevételeit, (csak összegyűjtjük a pénzt) ezért azokról számlát sem tudunk adni. Amennyiben a befizetett szállásdíjakról vagy bármilyen egyéb kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt egyrészt jelezd a befizetésnél, másrészt kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  A befizetési (vagy jelentkezési) határidő azt jelenti, hogy ezt követően az általad befizetett pénzt elküldjük a lefoglalt szállást vagy egyéb előre megrendelt szolgáltatást nyújtó félnek. Innentől kezdve nem tudjuk azt visszafizetni számodra, mivel már nincs nálunk az összeg. Ha Te ezt követően mégis visszalépsz a programon való részvételtől, úgy csak abban az esetben tudjuk a pénzt visszafizetni, ha új jelentkező érkezik az általad már lefoglalt helyre, és befizetéséből számodra vissza tudjuk adni a pénzt.
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen a részvételi díjat is Neki fogod befizetni, vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

 

Ez a weboldal 2009.05.08.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája