Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 06. 13-14.
hétvége

Túra útvonala
Baja
Gemenci erdő
Szekszárd
Mezőségen át
Székesfehérvár

Gemenc - Szekszárd
...Kétnapos tekergés...

A programra minden hely elfogyott.

Találkozó: 2009. 06. 13-án reggel 5.40-kor a Kőbánya-Kispesti vasútállomáson, Baja állomásig megváltott vonatjeggyel és kerékpár jeggyel. Vonatunk 6.06-kor indul Kiskunhalasi átszállással Bajára. A kerékpárszállítók meg vannak rendelve, sajnos nincs közvetlen vonat Bajára Budapestről.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 
Ez a kis jel felhívja a figyelmedet valamilyen kirándulással kapcsolatos dologra. Például az ingyenes kirándulásokra. Túravezetőket keresünk - Ha vannak jó ötleteid, itt követőkre találsz - Jelentkezz!

Táv: 65/120 km
közepes túra

Fotók a túráról

A túra fóruma

A program maga a bringázás, tehát az útvonala a lényeg.
Első nap tervezete: Bajáról a gáton eltekerünk Dunaszekcsőre, majd átkelünk a Dunán. Visszajutunk Pörbölyre, majd innen a Gemenci erdőn keresztül érkezünk meg Szekszárdra, ahol felküzdjük magunkat a dombra, ahol a szállásunk lesz. (kb. 65km)

A második napon Szekszárdról tekerünk Székesfehérvárra. Ez nincs közel, kb 115 km, ezért reggel viszonylag korán, 8-kor indulnunk kell, ébresztő 7.00-kor. Az útvonalról itt egy google térkép, de persze ez még picit változhat. Sajnos a MÁV olyan módon alakította át a menetrendet, hogy a régi nagy állomásokról, (mint pl. Sárbogárd) nincs közvetlen vonat Pestre. Hihetetlen, de igaz. És sajnos így nem lehet bringával nagyon variálni, mert nem mindenhova lehet a bringát felrakni. A napi program hosszú, de a korai indulás miatt nap közben tartunk majd egy hosszabb pihenőt 80 km környékén.
  Fehérváron a 17.21-es vonatra van felakasztva a bringás kocsi, ezért ezt a vonatot kell elérnünk.

Szállás: János barátunk ismét vendégül lát minket tanyáján illetve présházában, kinek hogy tetszik. A házban 10 fő részére van hely.


Ez a kis jel felhívja a figyelmedet valamilyen kirándulással kapcsolatos dologra. Például az ingyenes kirándulásokra. Túravezetőket keresünk - Ha vannak jó ötleteid, itt követőkre találsz - Jelentkezz!

Költségek: Utazás oda-vissza teljes áron: 5.075, a többi költséget (szállás, vacsora) a résztvevőkkel egyeztetem személyesen.
  A további kiadások  személyes szükségletek alapján.

Az út fele-fele arányban tartalmaz aszfaltos és nem annyira aszfaltos felületű, gyakran erdei utakat. Előfordulhat, hogy szántóföldek mentén kell tekerni poros, nehezen járható utakon. Az eltévedés lehetősége sem kizárt. Csak akkor jelentkezz, ha fenntartások nélkül tudsz követni ezeken az utakon is. :)

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál. Ennek értelmében a feltüntetett és befizetendő összegek nem képezik az adventures.hu bevételeit, (csak összegyűjtjük a pénzt) ezért azokról számlát sem tudunk adni. Amennyiben a befizetett szállásdíjakról vagy bármilyen egyéb kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt egyrészt jelezd a befizetésnél, másrészt kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  A befizetési (vagy jelentkezési) határidő azt jelenti, hogy ezt követően az általad befizetett pénzt elküldjük a lefoglalt szállást vagy egyéb előre megrendelt szolgáltatást nyújtó félnek. Innentől kezdve nem tudjuk azt visszafizetni számodra, mivel már nincs nálunk az összeg. Ha Te ezt követően mégis visszalépsz a programon való részvételtől, úgy csak abban az esetben tudjuk a pénzt visszafizetni, ha új jelentkező érkezik az általad már lefoglalt helyre, és befizetéséből számodra vissza tudjuk adni a pénzt.
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen a részvételi díjat is Neki fogod befizetni, vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.03.27.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája