Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 08. 20-23.
Csütörtök - vasárnap

Túra útvonala
Szombathely, Ják
Csesztreg, Nagykanizsa Kadarkút
Sásd

Őrség
...Maga az út a cél...

Négy napos kerékpáros túrát teszünk az Őrségben és a Zselicben.

Találkozunk 2009. augusztus 20-án reggel 5.40-kor a Déli PU. 1-4 vágányainak végénél Szombathelyig előre megváltott vonat és kerékpár jeggyel a kézben. Vonatunk 6.06-kor indul.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 80km/nap
közepes túra

Fotók a túráról

A túra fóruma

Első nap: Megérkezvén Sabaria városába útra kelünk Ják, Körmend, Viszák, Csöde, Kerkafalva, Csesztreg útvonalon. Szállásunk Csesztregen a Torony panzióban lesz, 2,3,4 ágyas szobákban. Ára 3.000Ft/fő. A napi útvonal 71 km, térkép itt.

Második nap: Korán megébredve folytatjuk utunkat Pórszombat felé. Gutorfölde, Söjtör, Magyarszerdahely, Nagykanizsa a napi penzum. Szállásunk a Cserfa Panzióban lesz, ára 3.000/fö. A napi útvonal 82 km, lesznek emelkedők bőven. Térképet itt találsz.

Harmadik nap: Ismét korai indulással kezdünk. Nagykanizsáról Porrogszentkirály, Kaszó, Lábod településéken át érkezünk meg Kadarkútra. Szállásunk a helyi iskola diákotthonjában lesz, ára 2.000Ft/fő. A napi táv 90km, lesznek emelkedők a Porrogok földjén. Térképet itt találsz.

Negyedik nap: Az utolsó napon sokszor földúton, erdei utakon haladunk. Szilvásszentmárton, Simonfa, Gálosfa, Szágy, Sásd úton tekerünk. A napi táv 70 km lesz, a vonatunkat Sásd községben 18.00-kor minden körülmények között el kell érnünk.
Az útvonalról itt találsz térképet. Ha lázgörbének tűnik, hajolj közelebb a monitorhoz...
 


Kedvcsináló...

  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Költségek:
 Szállás: 8.000 Ft/fő/3 nap
 Útiköltség: Teljes áron számolva kerékpár szállítással: 8.090.-
 Egyéb költségek az igényeid szerint, úgy kalkulálj, hogy előfordulhat, hogy muszáj igénybe venni éttermet, kifőzdét, pizzériát, stb. Ettől függetlenül az étkezésed megoldása a te feladatod, de vedd figyelembe, hogy a 4 napos ünnep alatt nem találunk nyitva tartó élelmiszerboltot minden faluban. Ha kétségeid vannak, kérdezz a fórumban.

Kit várunk a túrára: tapasztalt kerékpárosokat, akik nem ezen a túrán kezdik a bringázást. A napi szakaszok nem hosszúak, de minden nap fáradtan kerülünk majd ágyba, ahonnan reggel vissza kell ülni a kerékpárra.

Jelentkezés: a programra összesen 16 férőhely van, ezeket befizetési sorrendben lehet elfoglalni. Jelentkezni a fórumon keresztül lehet, a befizetés részleteit email útján küldöm el. Jelentkezés nélkül senki ne utaljon! Befizetést követően visszalépni 2009. 06. 30-ig lehet! Ezt követően már csak akkor, ha van jelentkező a helyedre, és befizeti a részvételi díjat.
  A szabad helyek számát a fórumban tüntetjük fel!

Felszerelés: Karbantartott és kipróbált kerékpár, 2 azaz kettő darab tartalék belső, pumpa, világítás, láthatósági mellény kötelező. Ezen kívül esőruházat, fejfedő, személyes szükségletek szerinti ruházat, 3 napi étkezéshez szükséges dolgok,, bicska, fényképezőgép, mobiltelefon, stb.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál. Ennek értelmében a feltüntetett és befizetendő összegek nem képezik az adventures.hu bevételeit, (csak összegyűjtjük a pénzt) ezért azokról számlát sem tudunk adni. Amennyiben a befizetett szállásdíjakról vagy bármilyen egyéb kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt egyrészt jelezd a befizetésnél, másrészt kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  A befizetési (vagy jelentkezési) határidő azt jelenti, hogy ezt követően az általad befizetett pénzt elküldjük a lefoglalt szállást vagy egyéb előre megrendelt szolgáltatást nyújtó félnek. Innentől kezdve nem tudjuk azt visszafizetni számodra, mivel már nincs nálunk az összeg. Ha Te ezt követően mégis visszalépsz a programon való részvételtől, úgy csak abban az esetben tudjuk a pénzt visszafizetni, ha új jelentkező érkezik az általad már lefoglalt helyre, és befizetéséből számodra vissza tudjuk adni a pénzt.
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen a részvételi díjat is Neki fogod befizetni, vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.03.26.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája