Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 05. 23.
szombat

Túra útvonala
Gaja szurdok
Tési fennsík

Bakony

Keleti Bakony
...Gaja, szurdok, Tési fennsík...

Találkozó: 2009. május 23. 7:00 ELTE-TTK Északi tömb parkoló, a Petőfi híd budai hídfőjénél. A busz az épület dunai oldalán, a Petőfi hídhoz felé eső sarkához jön!!! 150 méterre van ez a hely a hídtól a Lágymányosi híd irányában a felső rakparton.
7:30-kor indul a busz! A találkozópont itt tekinthető meg.

Utazás: Ikarus 250 típusú busszal.
 

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 
Webmester vagy? Látogass el ide is a weboldalak közötti kapcsolat építése céljából.

Táv: 6 km
könnyű túra

Fotók a túráról

A túra fóruma

 

PROGRAM, Útvonal

Gaja-szurdok: a nagy vízhozamú patak szurdokát kényelmes túraútvonalon járjuk be. Táv: 6 km

Tés, szélmalmok: a 460 méter magas fennsíkon álló szélmalmok egyikét belülről is megnézzük. Van itt egy régi kovácsműhely is.

Római fürdő (vízesés és kanyon): a Gaja-patak felső szakaszán kialakult kanyon, vízesést rejt. A közelben lévő pihenőnél sütünk szalonnát. Táv: 4 km
 


Hirdess oldalainkon Te is - Hatékony, és támogatod vele céljainkat is. Mindenkinek megéri...

Költségek: részvételi díj 2.500 Ft., ez az útiköltségen kívül tartalmazza a tési malombelépőt is. Utalással kell fizetni!
  Étkezés: önellátó módon történik. Közösön sütünk szalonnát, kolbászt, de az alapanyagokról gondoskodni kell.

Jelentkezés: a programra több, mint 10 férőhely van, ezeket befizetési sorrendben lehet elfoglalni. Jelentkezni a fórumon keresztül lehet, a befizetés részleteit email útján küldöm el. Jelentkezés nélkül senki ne utaljon! Befizetést követően visszalépni 2009. 04. 09-ig lehet! Ezt követően már csak akkor, ha van jelentkező a helyedre, és befizeti a részvételi díjat.
  A szabad helyek számát a fórumban tüntetjük fel!

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál. Ennek értelmében a feltüntetett és befizetendő összegek nem képezik az adventures.hu bevételeit, (csak összegyűjtjük a pénzt) ezért azokról számlát sem tudunk adni. Amennyiben a befizetett szállásdíjakról vagy bármilyen egyéb kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt egyrészt jelezd a befizetésnél, másrészt kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  A befizetési (vagy jelentkezési) határidő azt jelenti, hogy ezt követően az általad befizetett pénzt elküldjük a lefoglalt szállást vagy egyéb előre megrendelt szolgáltatást nyújtó félnek. Innentől kezdve nem tudjuk azt visszafizetni számodra, mivel már nincs nálunk az összeg. Ha Te ezt követően mégis visszalépsz a programon való részvételtől, úgy csak abban az esetben tudjuk a pénzt visszafizetni, ha új jelentkező érkezik az általad már lefoglalt helyre, és befizetéséből számodra vissza tudjuk adni a pénzt.
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen a részvételi díjat is Neki fogod befizetni, vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.03.26.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája