Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 04. 11.
szombat

Túra útvonala
Nagymaros
Remetebarlang
Hegyes-tető
Zebegény

Remetebarlang
...Lopott kirándulás!...

Találkozó 2009. április 11-én reggel - a későn kelők örömére - 8.45-kor a Nyugati PU 1-4 vágányainak végénél, Nagymarosig megváltott vonatjeggyel. A kiránduláshoz Nagymaroson is lehet csatlakozni, zónázó vonatunk 9.50-kor érkezik.

FIGYELEM! Nem Nagymaros-Visegrád megállóhely, hanem Nagymaros - ez eggyel a fenti után következik Budapest felől.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 
Működésünk költségeit Google hirdetésekből fedezzük. Több kattintás=több ingyenes kirándulás

Táv: 13 km
közepes túra néhány nehéz szakasszal, sziklás útvonallal

Térkép

Fotók a túráról

A túra fóruma

Utunk során előbb meredeken kapaszkodunk fel Nagymaros fölé a Panoráma úton, majd hamarosan a Remete-barlanghoz érkezünk, ahol rövidebb pihenőt tartunk.
  A Julianus torony felé folytatjuk az utat, sziklás részen kapaszkodunk fel, ezért elengedhetetlen az erős talpú cipő, illetve bakancs. Szandálba nehéz lesz - de persze nincs lehetetlen.

A kilátóból ismét megcsodáljuk most már a teljes Dunakanyar panorámát, majd lefelé folytatjuk az utat. Érintjük a Rezső forrást, majd Zebegénybe érkezünk, ahol ha van időnk, egy búcsúpohárral köszöntjük a tavaszt, majd hazavonatozunk.

A látszólag rövid táv ne tévesszen meg senkit, semmiképp se lesz könnyű túra, de nem is ez a cél. Én sok éve voltam ezen az úton, de azóta is emlékezetes számomra, ezért szeretnék most másokat is elvinni ide.


A pólókreátor újra támad... Ne maradj ki belőle

 

Költségek: Vonatjegy teljes áron 1.800 oda-vissza forint, egyéb költség nincs, saját ellátásodról magadnak kell gondoskodnod. Ajánlom, hogy kevés cuccot hozz, inkább egy jó cipő legyen a lábadon, arra nagyobb szükséged lesz. Időjárásnak megfelelő öltözet azért nem árthat.

A kirándulásra nem kell jelentkezni, de kérdéseket a fórumban fel lehet tenni. Mindenkit szeretettel várok, aki képesnek érzi magát...

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál. Ennek értelmében a feltüntetett és befizetendő összegek nem képezik az adventures.hu bevételeit, (csak összegyűjtjük a pénzt) ezért azokról számlát sem tudunk adni. Amennyiben a befizetett szállásdíjakról vagy bármilyen egyéb kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt egyrészt jelezd a befizetésnél, másrészt kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  A befizetési (vagy jelentkezési) határidő azt jelenti, hogy ezt követően az általad befizetett pénzt elküldjük a lefoglalt szállást vagy egyéb előre megrendelt szolgáltatást nyújtó félnek. Innentől kezdve nem tudjuk azt visszafizetni számodra, mivel már nincs nálunk az összeg. Ha Te ezt követően mégis visszalépsz a programon való részvételtől, úgy csak abban az esetben tudjuk a pénzt visszafizetni, ha új jelentkező érkezik az általad már lefoglalt helyre, és befizetéséből számodra vissza tudjuk adni a pénzt.
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen a részvételi díjat is Neki fogod befizetni, vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.04.10.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája