Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 04. 18.
szombat

Túra útvonala
Esztergom
PFSZ
Pusztamarót
Gerecseoldal
Bikolpuszta
Tatabánya

Gerecse kerékpártúra
...Gabi ihletére...

Találkozó 2009. április 18-án reggel 7.00-kor a Margit hídi ideiglenes MÁV Végállomáson. Innen indul vonatunk 7.26-kor Esztergomig. Vonat és kerékpárjegy a MÁV információi szerint a vonaton is váltható.  A személyvonatra máshol is fel lehet szállni, de nem garantált, hogy lesz helye a bringádnak.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 62 km
közepes túra

Térkép

Fotók a túráról

A túra fóruma

Utunk során  - Esztergomból elindulva - egyre kisebb forgalmú utakon fogunk haladni, majd Péliföldszentkereszt után betérünk az erdőbe.
  Számítani kell burkolatlan erdei utakra is, de a túra zömében erdészeti aszfaltos utakon zajlik. Az eljutás nem lesz mindenhol könnyű, de hát ezért megyünk.
  Bikolpuszta után csodás közúton jutunk el a Malomtói völgybe, ahol pihenőt tartunk, ejtőzünk picit.

Az út hátralévő része is igen szép úton vezet a Tardos - Tarján közötti erdőkben - aszfalton. Tatabányára délután érkezünk meg, és a minden óra 42 perckor közlekedő  vonattal jövünk haza. (Ez az új vonat, melyre biztosan felfér 20 bringa).


  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Költségek: Vonatjegy oda-vissza teljes áron számolva kerékpár szállítással:  2.480.- (Budapest Bérlettel olcsóbb!)
  Egyéb költség nincs. Saját ellátásodról gondoskodj, út közben nem biztos, hogy tudunk vásárolni. Időjárásnak megfelelő ruházat legyen nálad, az április tartogathat meglepetéseket.

Felszerelés: KÖTELEZŐ: megbízható üzembiztos kerékpár, világítás, tartalék belső, pumpa. Láthatósági mellény viselése a KRESZ előírásai szerint kötelező. Legyen nálad, mert a rendőr kéri

Jelentkezés: NEM KELL JELENTKEZNI. Viszont ajánlott, ugyanis jó lenne tudni a bringák számát, nehogy a MÁV megtagadja a szállításunkat a nagy tömeg miatt. (És akik túráznak velünk, azok tudják, hogy ez nem vicc.) Úgyhogy egy bejegyzést a fórumba, légyszi... Jobb a békesség.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál. Ennek értelmében a feltüntetett és befizetendő összegek nem képezik az adventures.hu bevételeit,  ezért azokról számlát sem tudunk adni. Amennyiben kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  Ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.04.10-én
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája