Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 04. 05.
Vasárnap!

Túra útvonala
Bp
Szentendre
Pomáz
Bp

Kitoljuk a biciklit
...Vasárnapi sétagalopp...

Találkozunk április 5-én, vasárnap reggel 9.30-9.45 között a Hősök terén, középen, az emlékmű mellett. Innen indulunk Szentendre felé.

 

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 50 km
közepes túra

Útvonalterv

Fotók a túráról

A túra fóruma

Utunk során ahol lehet, kerékpár úton megyünk, de sok közút is lesz, erre készülj fel. Mivel sokan leszünk, nagyon fontos a fegyelmezett bringázás. Csapatban ez máshogy nem megy.

A Hősök teréről a Vágány utca felé indulunk, majd a Tatai úton haladunk tovább Újpest felé. A Berlini út végénél áthajtunk a lakótelepen, majd elérve az Újpesti vasútállomást a Szilágy-Külső Szilágyi úton haladunk Káposztásmegyer felé. Az Óceánárok úton érünk le majdnem a Dunához, innen már látszika Megyeri Új Híd, melyen átkelünk a Dubna felett.

Szentendréig sok a kerékpárút, nem lesz gond, emelkedők sincsenek. Mivel a Dunaparti ártéri út víz alatt van, ezért sajnosa 11-es út melletti régi kerékpár úton kell tekernünk, de lehet, hoyg keresünk valami földes utat, hogy elkerüljük a forgalom közelségét. Szentendrén a régi városrész felé megyünk, itt van lángos és fagyi lehetőség, rövid pihenőt tartunk, és persze bevárjuk a másik úton érkező csapatot - ha előbb érnénk.
  Később a hátsó pomázi úton jövünk majd visszafelé, itt lesz pár kisebb emelkedő és lejtő, de nem vészes. (Marianntól ismerem ezt az utat...)
  Pomázról Budakalászra hátsó, kisforgalmú utakat keresünk, így jövünk egészen a Lenfonóig. Innen ismét kerékpár útra váltunk, és Békásmegyeren a Dunapartra lemenve tekerünk vissza az Árpád hídhoz.

A tekeréshez bárhol lehet csatlakozni és bárhol meg lehet szakítani az utat - ezért terveztem a túrát a Hév vonalával párhuzamosan, hogy akinek elég volt, az felrakja a bringát a hévre, és visszautazik.


  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Költségek: a kirándulás ingyenes, csak a saját ellátásodról kell gondoskodni, illetve a szükséges menetjegyet kell megváltanod.


Kötelező
: 1 tartalék belső, pumpa, világítás, láthatósági mellény!
Ajánlott: esőruha, elegendő folyadék, időjárásnak megfelelő meleg ruha. Sok cuccot ne hozz. Fényképező, iratok, telefon legyen nálad. Napszemüveg (a por és bogarak miatt is) ajánlott.

Jelentkezés nem szükséges, legyél időben a találkozási helyen, és gyere velünk. Jól fogod érezni magadat, ezt ígérhetem. Ha kérdésed van, azt tedd fel a fórumban, válaszolok rá, amit tudok.
  A kiránduláson mindenkit szeretettel várok, aki tud már a forgalomban bringázni és elmúlt 14 éves. A terep nem lesz nehéz, hisz ez egy bemelegítő túra mindenki számára.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál.
Amennyiben  bármilyen kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt  kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  Ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.04.04.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája