Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 04. 05.
Vasárnap

Túra útvonala
Bp. - Üröm
Pilisborosjenő
Pilisszentkereszt
Szentendre
Bp.

Belecsapunk a lecsóba
..
.Kitoljuk a kerékpárt 
+...

Találkozó: 2009.április. 05. (Vasárnap)  8:00-kor a Batthyány téren, a HÉV vágányok végénél.  (Lent, az alagútban...!)

A találkozó pontosítása a fórumban is lehetséges. Ha nem tudod pontosan, hova kell menni, akkor kérdezz nyugodtan.

 

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 
A bringázás a kirándulás egy olyan élményét adja, mely a maga nemében páratlan szórakozás...

Táv: 65 km
közepes túra

Szintvonal

Fotók a túráról

A túra fóruma

A szintén az ezen a napon tartandó "szezonkezdő" kerékpár túrát egy kicsit kiegészítjük azoknak, akik "szeretnének azonnal belecsapni a lecsóba". Lesz benne majdnem 800m szintemelkedés és nem csak aszfalt úton megyünk, ezért mindenképpen vastagabb kerekű kerékpárral (MTB vagy Trekking) gyere.

Fontos! A két szezonkezdő túra különböző helyszínekről indul, ezért ELŐRE döntsd el, melyiken fogsz részt venni.

Csillaghegyig HÉV-vel utazunk. Ürömön keresztül aszfalton jutunk Pilisborosjenőre. Innen bevetjük magunkat az erdőbe, megnézzük az Egri vár másolatát (ahol a filmet forgatták) és a Szántói-nyeregig terepen megyünk. Majd begurulunk Pilisszentkeresztre és kis pihenőt tartunk. Egy hosszabb emelkedő, majd még hosszabb lejtőzés után érkezünk Szentendrére.

Ha időben érkezünk csatlakozunk a többiekhez és a másik csapattal együtt jövünk haza.
 


Tudjuk, hogy amit teszünk, az jó. Csak követőkre van szükség a cél eléréséhez, ezért várunk Rád is!

Költségek: Vonaljegyek a HÉV-re, személyes kiadásod. Egyéb költség nincs.

Kötelező: tartalék belső, pumpa, világítás, láthatósági mellény!
Ajánlott: esőruha, elegendő folyadék, időjárásnak megfelelő meleg ruha. Sok cuccot ne hozz. Fényképező, iratok, telefon legyen nálad. Napszemüveg (a por és bogarak miatt is) ajánlott.
 

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál. Ennek értelmében a feltüntetett és befizetendő összegek nem képezik az adventures.hu bevételeit, (csak összegyűjtjük a pénzt) ezért azokról számlát sem tudunk adni. Amennyiben a befizetett szállásdíjakról vagy bármilyen egyéb kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt egyrészt jelezd a befizetésnél, másrészt kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  A befizetési (vagy jelentkezési) határidő azt jelenti, hogy ezt követően az általad befizetett pénzt elküldjük a lefoglalt szállást vagy egyéb előre megrendelt szolgáltatást nyújtó félnek. Innentől kezdve nem tudjuk azt visszafizetni számodra, mivel már nincs nálunk az összeg. Ha Te ezt követően mégis visszalépsz a programon való részvételtől, úgy csak abban az esetben tudjuk a pénzt visszafizetni, ha új jelentkező érkezik az általad már lefoglalt helyre, és befizetéséből számodra vissza tudjuk adni a pénzt.
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen a részvételi díjat is Neki fogod befizetni, vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.03.29.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája