Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 04. 25.
szombat

Túra útvonala
Naszály hegy
Násznép barlang
Szendehely
 

Felsőpetény OKT
...Tovább az Országos Kéken...

Találkozó 2009. április 25-én 6.30-kor a Nyugati Pu 1-6 vágányainál, Vácig megváltott vonatjeggyel (csak oda).

A 6:42-kor induló személyvonattal 7:23-kor érkezünk Vácra (így akinek az jobban megfelel.   itt is csatlakozhat hozzánk), majd 7:30-kor indulunk Felsőpeténybe autóbusszal a buszpályaudvarról.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 
Az IWIW nyereményjáték hamarosan véget ér! Itt tudsz Te is csatlakozni. Játssz velünk.

Táv: 20 km
közepes túra

Fotók a túráról

A túra fóruma

A korai indulásért cserébe lesz majd időnk fotoszintetizálni a domboldalban, geoládát keresgélni, és egy-két kitérőt tenni pl. a
Násznép-barlanghoz.

A Naszály tetején lévő, - a Csóványosihoz hasonló-  földmérő toronyból - bár a csúcs kőrisei itt is magasra nőttek - a Börzsöny, a Dunakanyar, a folyó váci és szentendrei ága, közeli falvak, a Romhányi-hegy a felsőpetényi  bányával, a Szandavár a berceli bányával együtt is jól látszanak.
  Tiszta időben Hollókő és környéke és a Tepke-gerinc is kivehető.
A Naszályról megkezdve ereszkedésünket, megnézzük a Sárkány- gödröt (zsombolyt), s Katalinpuszta előtt fölkeressük a Rockenbauer Pál koplyafát.

Szendehelyről (Katalinpuszta mellől) busszal közvetlenül Budapestre is utazhatunk, ám ha kedvünk úgy tartja, 3km-t gyalogolva a P jelzésen Kismarosra is átsétálhatunk.


Az adventures.hu nem az enyém vagy a tied, hanem a MIENK. Közösségi portál a természet kedvelőinek.


 

Költségek: Utazási költség teljes menetjeggyel: 1.725 Ft., de pl. Budapest Bérlettel olcsóbb. Egyéb kiadás nem várható, de saját ellátásodról magad gondoskodsz.
  Az évszaknak és a várható időjárásnak megfelelő öltözetben gyere, egy jól bejáratott bakancs sem árt.

A programra nem kell jelentkezni, ha kérdésed van, azt a fórumban is felteheted, a KÉKTÚRA topikban. Minden érdeklődőt szeretettel vár az adventures csapat.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál. Ennek értelmében a feltüntetett és befizetendő összegek nem képezik az adventures.hu bevételeit,  ezért azokról számlát sem tudunk adni. Amennyiben kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  Ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.04.10.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája