Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 05. 17.
Vasárnap

Túra útvonala
Bárna
Szilváskő
Lávabarlang

Medves Bazaltjain
...Kirándulás egy ritka szép vidékre...

Találkozó: május 17-én reggel 7:00 a Boráros téren, a Duna háznál a McDonalds előtt.

Ide érkezünk vissza esete 20-21 óra között.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 
Az adventures.hu nem az enyém vagy a tied, hanem a MIÉNK. Közösségi portál a természet kedvelőinek.

Táv: 18 km
közepes túra

Fotók a túráról

A túra fóruma


  Autóval Bárnáig megyünk és itt 2 kis körtúrát teszünk. Ha valaki elfáradt, kiszállhat már az első kör után.

Túra útvonala: Bárna - Szilvás-kő hasadék - Szér-kő homokkőfal - Bárna - Nagy-kő - Kis-kő - lávabarlang-Bárna

Autós jelentkezőket is várunk, lehetőség szerint 4 főt ültetünk össze egy autóba. Jelentkezés kötelező a férőhelyek végett. Határidő:május 11. hétfőig lehetséges jelentkezni a fórumban.
 


Mégis lesz Balaton kerülés - nem is akármilyen útvonalon. Még van hely, jöhetsz...

Költség: Utiköltség: 1500 Ft/fő. (Táblázat itt), tehát mindenkire ennyi esik az üzemanyag költségből 4fő/autó esetén, ezen felül - ha autópályán megyünk, akkor fejenként 400 Ft az autópálya díj, ezt a fórumban tudjuk megvitatni, ha már vannak autók.
  Egyéb költség nincs, saját ellátásodról magadnak kell gondoskodni. Évszaknak megfelelő ruházat és esőkabát ajánlott, valamint egy napi hidegélelem legyen nálad.

Jelentkezés: Kötelező jelentkezni, csak így lehet a programban részt venni. A jelentkezés a kirándulásra a fórumban lehetséges kizárólag, a jelentkezéseket érkezési sorrendben vesszük figyelembe. Az jelentkezőre eső üzemanyag költség banki átutalásával válik a jelentkezés véglegessé. A jelentkezőket a túra vezetője email útján értesíti a teendőkről.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál. Ennek értelmében a feltüntetett és befizetendő összegek nem képezik az adventures.hu bevételeit, (csak összegyűjtjük a pénzt) ezért azokról számlát sem tudunk adni. Amennyiben a befizetett szállásdíjakról vagy bármilyen egyéb kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt egyrészt jelezd a befizetésnél, másrészt kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  A befizetési (vagy jelentkezési) határidő azt jelenti, hogy ezt követően az általad befizetett pénzt elküldjük a lefoglalt szállást vagy egyéb előre megrendelt szolgáltatást nyújtó félnek. Innentől kezdve nem tudjuk azt visszafizetni számodra, mivel már nincs nálunk az összeg. Ha Te ezt követően mégis visszalépsz a programon való részvételtől, úgy csak abban az esetben tudjuk a pénzt visszafizetni, ha új jelentkező érkezik az általad már lefoglalt helyre, és befizetéséből számodra vissza tudjuk adni a pénzt.
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen a részvételi díjat is Neki fogod befizetni, vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.04.10.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája