Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 04. 26.
Vasárnap!

Túra útvonala
Ráckeve
Velence
Bicske
 

Második fokozat
...Ráckeve - Bicske bringatúra...

Találkozó 2009. 04.26-án reggel 8.15-kor a Ráckevei HÉV pesti végállomásánál, a Közvágóhídnál. Soroksári út, OBI áruház előtt, a Csepeli elágazásnál. (Tehát NEM a Boráros téren.) Ha nem egyértelmű számodra, hogy hol fogunk találkozni, akkor kérdezz bátran a fórumban! Azért van.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 80 km
közepes túra

Térkép by Google

Fotók a túráról

A túra fóruma

Ráckevére Hévvel utazunk, nagy hévvel. Innen bringázunk. A Dunát - mint akadályt komppal küzdjük le, innen semmi nem állhat utunkba.
  Lehetőség szerint kisforgalmú utakon jutunk el a Velencei tóhoz.
Itt - kb. 45 km-nél lesz egy kiszállási lehetőség azok számára, akik nem akarnak tovább bringázni. Vonattal jöhetnek haza a Déli Pu-ig. (Gyakran van vonat.)

Rövid, fél órás pihi után - természetesen fürdés is lehet a tóban - folytatjuk utunkat Bicske felé a zámolyi medence szélén. (Ebben a medencében nem lehet fürdeni :() Délutánra érünk Bicskére, innen 16, 17, 18, 19, 20 órakor vannak vonatok a Délibe, ahogy sikerül, valamelyikkel hazajövünk.
  Akit pontosabban érdekel, mikorra érünk haza, az először mondja meg, mekkora átlagsebességgel tekeri le a 80 km-es távot, és akkor kiszámolom Neki.  :)

A túra közepes nehézségű, különös tekintettel, hogy a közepén ki lehet szállni, de lesz pár emelkedő - néhány hosszabb is, ezért aki ilyenkor tolni szokta a bringát, az gyúrjon egy kicsit! A Szentendrei emelkedőknél picivel nehezebb dombok lesznek, ezért kapta a túra a "Második fokozat" elnevezést. 


  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Költségek: Hév: 2 vonaljegy+ 450 Ft. (1.030.-). Vonat: 600+190 (790.-), komp: kb 250.- - Összesen: 2.070, teljes áron! Bérlettel és egyéb kedvezményekkel olcsóbb is lehet.
Egyéb kiadás nincs, de a saját ellátásodról magadnak kell gondoskodni.

Jelentkezés: A programra nincs létszám meghatározva, de a HÉV és vonat helyek felmérése miatt kérjük, hogy aki jönne, jelezze azt a fórumban - segítve ezzel a munkánkat, a szervezést.

Kötelező: 1 tartalék belső, pumpa, világítás, láthatósági mellény!
Ajánlott: esőruha, elegendő folyadék, időjárásnak megfelelő meleg ruha. Sok cuccot ne hozz. Fényképező, iratok, telefon legyen nálad. Napszemüveg (a por és bogarak miatt is) ajánlott.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál.
Amennyiben  bármilyen kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt  kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  Ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.04.10.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája