Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 05. 23.
szombat

Túra útvonala
Gödöllő
Veresegyház
Erdőkürt
Rád
Vác

Gödöllői dombság bringatúra
...A harmadik fokozat...

Találkozó 2009. 05. 23-án reggel 8.00-kor az Örs Vezér téren, a HÉV végállomásánál Gödöllőig megváltott személy és kerékpár jeggyel. A 8.26-kor induló HÉV-vel utazunk Gödöllőre. Innen indul a kerékpár túra.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 
Szeretnénk figyelmedbe ajánlani a felső menüből elérhető interaktív kerékpáros térképet. Te is belefirkálhatsz!

Táv: 70 km
közepes túra

Térkép

Fotók a túráról

A túra fóruma

Utunk során elsőként felkeressük a Veresegyházon található medvefarmot, megnézzük a macikat és megetetjük őket mézzel.

Galgamácsa felé haladunk tovább, itt már érezhető a Gödöllői-dombság jótékony izomszaggató hatása - lesz pár komolyabb emelkedő, ezért nem fogunk túl gyorsan haladni.

Később betérünk az erdőbe, itt előbb aszfaltos, később földes utakon tekerünk, hosszan emelkedni fog az út. Később még ez az út is elfogy, rövid szakaszon tolni kell majd a kerékpárt, de ez tényleg csak pár száz méter - igaz, meredeken. Erdőkürtre kettő körül érkezünk, röviden megpihenünk.

Penc, Rád, Vác következik. Végig aszfaltos úton, néha bizony meredeken emelkedve kell tekerni, lesznek itt is nehéz szakaszok. (És jó kis gurulások a lejtőkön). Eddigre már biztosan kétfelé szakad a csapat, a gyorsabbaknak talán sikerül egy korábbi vonatot elcsípni, de mindenki be fog érni Vácra, ahol a túra véget ér. Innen vonattal lehet hazautazni, fél-egy óránként van járat Pestre. Várhatóan 19 óráig mindenki Pestre ér.


Nincs enyém, tied, övé... Az adventures.hu mindenkié, aki használja. Használd Te is.

Költségek: HÉV: 2 db vonaljegy+375 Ft. Vonat: 715 Ft. Medveotthon belépő: 300 Ft. Egyéb kiadás nincs, saját ellátásádról magadnak kell gondoskodni. Sok folyadék szükséges!

Jelentkezés: A programra nincs létszám meghatározva, de a HÉV és vonat helyek felmérése miatt kérjük, hogy aki jönne, jelezze azt a fórumban - segítve ezzel a munkánkat, a szervezést.

Kötelező: 1 tartalék belső, pumpa, világítás, láthatósági mellény!
Ajánlott: esőruha, elegendő folyadék, időjárásnak megfelelő meleg ruha. Sok cuccot ne hozz. Fényképező, iratok, telefon legyen nálad. Napszemüveg (a por és bogarak miatt is) ajánlott.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál.
Amennyiben  bármilyen kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt  kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  Ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.04.13.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája