Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 06. 06.
szombat éjjel

Túra útvonala
Pomáz
Dobogókő
Pilisszentlászló
Szentendre

Holdvilágos éjszaka
...Sejtelmes tekerés a Pilisben....

Találkozó 2009. június 06-án este 21.30-kor a Batthyányi téri HÉV állomáson, lent a peronoknál! Pomázig HÉV-vel utazunk.

A holdvilágot azért merem megkockáztatni mert naptár szerint  ezen az éjszakán az lesz. Ugyan már jártunk párszor - többször - a Pilis csodálatos erdei útjain de talán éjszaka még nem sokan. Most ezt is pótoljuk.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 
Kerékpáros programjaink is ingyenesek, csak egy jó kis bringára van szükséged.

Táv: 50 km
közepes túra
Jó emelkedőkkel.

Térkép

Fotók a túráról

A túra fóruma

  A táv nem sok, de emelkedők azért akadnak (Dobogókő 690m) ezért nem fogunk sietni. Pomázig megyünk HÉV-vel - jegyet ki-ki saját belátása szerint intézi - onnan pedig feltekerünk Szentkereszt felé Dobogókőre. Itt egy kis pihenőt tartunk majd Pilisszentlászló irányába legurulunk és Dömörkapun át Szentendrére érkezünk. A túra során végig burkolt köz- és erdészeti utakon haladunk.

Pilisszentlászlónál esetleg tehetünk egy kis kitérőt Pap-rétre - ha a társaság igényli. Szentendréről a Duna-parti ártéri bringaúton fogunk hazatekerni Budapestre. Ennek egy része ugyebár földút töltésen. Reményeim, terveim és a naptár szerint 4 óra 47-kor kel a nap 7-én hajnalban. Ha jól időzítünk és mázlink van ezt már a Duna partján csodálhatjuk.  


Tedd próbára tudásod, ügyességed - vagy csak szórakozz az Adventures játékteremben.

Költségek: HÉV viteldíj. Egyéb költség nincs, saját ellátásodról magadnak kell gondoskodni.

Felszerelés: Üzembiztos kerékpár világítással, 2 db tartalék gumi, pumpa, láthatósági mellény, mobiltelefon. A nyári éjszaka ellenére meleg alsó-és felső nagyon ajánlott, mert hajnalban nagyon hideg van. További ötletek a felső menüben (Stuff).
Kiemelten FONTOS! VILÁGÍTÁS: első lámpa, hátsó lámpa, és lehetőleg fejlámpa, akinek van. Akinek legalább a szokásos első és hátsó világítása nem lesz, az NEM vehet részt a túrán, de ez talán érthető is.

Jelentkezés: Létszámkorlát nincs, de kérem, hogy aki jönne, jelezze a fórumban. Elég egy számot írni a megfelelő topicban.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál.
Amennyiben  bármilyen kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt  kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  Ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.04.17.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája