Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 06. 20.
szombat

Túra útvonala
Szárliget
Vérteskozma
Csákvár
Lovasberény
Pákozd - Velence

Ingókövek
...A méret a lényeg - gumiból is...

Találkozó  2009. június 20.-án reggel 8.00-kor a Déli PU 1. vágánya végénél. Vonatunk 8.23-kor indul Szárligetre. A vonatjegyet csak oda kell megváltani, gondolva a bringára is.

A nagyszámú jelentkezés miatt bővítettük az utazási lehetőségeket. A fenti vonaton kívül egy csapat az egy órával korábban, a 7.23-kor induló vonattal utazik, Ők 7.00 órakor találkoznak szintén a Déli Pályaudvaron. CSAK ERRE A KORÁBBI vonatra lehet jelentkezni, ehhez keresd fel a fórumot. Várunk szeretettel, ezt a csapatot Marianna vezeti, a két csapat Vérteskozmán találkozik, és innen együtt folytatják az utat.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 70 km
közepes túra
terepen...

Fotók a túráról

A túra fóruma

Szárligettől Vérteskozmáig erdészeti aszfalt úton tekerünk, hogy jól bemelegedjünk. Rövid pihenő és lelki ráhangolódás után Csákvárig már terepen folytatjuk utunkat.
  Lovasberényig ismét aszfalt következik, de senki nem bízhatja el magát - szükségünk lesz még a vastag gumikra.

A Velencei-hegység legszebb útjain (Angelika-forrás, Ingókövek) haladunk tovább Pákozd érintésével Velencéig. Ha időnk és az időjárás engedi a tóban lemoshatjuk az út porát. Majd az esti órákban vonattal utazunk haza a gyakran közlekedő vonatok valamelyikével


  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Költségek: Vonatjegy és kerékpár jegy oda-vissza teljes áron 2065 Ft. Egyéb kötelező költség nincs, saját ellátásodról és fogyasztásodról magad gondoskodsz.

Kötelező: Tartalék belső (1-4 darab, embere válogatja), pumpa, világítás, láthatósági mellény vagy Adventures UV póló!
  Ajánlott: esőruha, elegendő folyadék és élelmiszer, időjárásnak megfelelő ruha. Sok cuccot ne hozz. Fényképező, iratok, telefon legyen nálad. Napszemüveg (a por és bogarak miatt is) ajánlott.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál.
Amennyiben  bármilyen kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt  kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  Ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.06.02.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája