Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 08. 01-02.
szombat vasárnap

Túra útvonala
Program szerint

Bakonyi összehozó kerékpáros-gyalogos hétvége
...Sertéspörkölt kenyérrel és uborkával...

Kerékpáros vonat: A Veszprémbe a Déli Pu., 6.03-kor induló gyorsvonat.
Találkozó: aug 01-én reggel 5.45-kor a Déli PU 1-es vágányánál, Veszprémig megváltott személy és kerékpár jeggyel.

Gyalogos utazás: BP-Keleti-ből a 06.40-es szombathelyi
gyorsvonattal,  győri átszállással.

Találkozó: 6.15-6.30 között a Keletiben a lépcső tetején a vonatok indulását mutató tábla alatt. A vonatjegyed legyen megváltva, úgy gyere a találkozási pontra!

 

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 
Működésünk költségeit reklámbevételekből fedezzük. Minden kattintás előbbre visz ;)


Bringások: 70 km
naponta.
közepes túra

Fotók a túráról

A túra fóruma

Program

Bringások:
első nap Veszprémbe a térkép szerinti úton jutunk el szállásunkhoz, ez kb. 70 km, hegyes-völgyes, nagyon szép tájakon a Gaja szurdokon át Cseszenk mellett Fenyőfő falucska.
  Igyekszünk kora délután megérkezni, mert neki kell állni a pörkölt megfőzésének. Ha minden jól megy, 7-8 körül vacsora, borozgatás, stb., a parázson még lehet sütögetni, de a pörkölt után ez nem túl valószínű.
  Második nap: Reggeli után (mely rendelhető, ha megbeszéljük) nekiindulunk a Bakonynak, és erdei utakat sem kímélve, de azért zömében aszfaltos úton jutunk el Győrbe.
  Hazaút: 17.33-kor van egy vonat Győrbe, ez érkezik Budapestre a Déli PU-ba  19.37-kor. Ezen a vonaton lesz a számunkra felkapcsolt kerékpár szállító kocsi.

Gyalogosok: első nap Porva-Csesznek állomásról a Cuha völgyében a Piros jelzésen Vinyéig, majd onnan tovább a Cuha patak mentén az Alsó-Cuha-Szurdokon át az Ördög-rét érintésével.
  Vissza a piros kereszt másik ágán Vinyéig,(3.5km,) majd (sajnos) egy egész hosszú szakaszon (3,5km) az aszfalton begyaloglunk a szállásra, Fenyőfőre. Összesen 17km,
  Az élményt esetleg még azzal lehet fokozni, hogy Győr felől érkezünk Porva-Csesznek állomásra, így meg lehet csodálni a suhanó vonatból is a Cuha völgyét.
  Második nap: Teszünk egy kört a zöld kereszten az Ősfenyvesben, majd a zöld sáv jelzésen Pápalátó-kő, Likas-kő. A sárga sáv jelzésen a Hódos ér mentén délnek haladva, mad a sárga kereszt jelzésre áttérve érkezünk Porva-Csesznek vasútállomásra. Összesen 13km.
 


Gyalogosok:
17, 13km
közepes túra

Kerékpáros programjaink is ingyenesek, csak egy jó kis bringára van szükséged.Költségek: A szállásdíj mindenkinek egységesen 2.350 Ft, ez tartalmazza az ágynemű használati díjat is. A közösen elkészítésre kerülő bográcsos sertéspörkölt alapanyag hozzájárulási költsége 700 Ft, tehát összesen 3.050 forint befizetése szükséges.
  Utazási költség kerékpárosoknak Bp-Veszprém és Győr Budapest között teljes áron számolva:  4.765 Ft.
  Utazási költség gyalogosoknak: Teljes árú menetjegy oda-vissza 4600Ft.

Jelentkezés: a fórumban lehetséges, "érkezési sorrendben". A jelentkezőnek regisztrálnia kell magát, mert csak így tud érvényes jelentkezést leadni. Érvényes az a jelentkezés, mely június 30-ig beérkezik, és a befizetendő 3.050 ft megérkezik az emailben megadott számlaszámra. Más módon a programra jelentkezni nem lehet.
  Visszalépés: A programra való jelentkezés 2009. 07.15-ig visszavonható, a befizetetett összeg azonnal visszafizetésre kerül. Ezt követően már csak akkor lehet visszalépni, ha van másik érvényes jelentkező (befizető) a megüresedő helyre.

Felszerelés: évszaknak megfelelő ruházat, egyéni tisztálkodó és használati dolgok. Étkészletet (tányért, evőeszközt) a helyszínen kapunk, egy bicska ajánlott. Bringásoknak tartalék belső, világítás, láthatósági mellény vagy poló kötelező, esőruházat ajánlott. Egyéb infók a fórumban.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál. Ennek értelmében a feltüntetett és befizetendő összegek nem képezik az adventures.hu bevételeit, (csak összegyűjtjük a pénzt) ezért azokról számlát sem tudunk adni. Amennyiben a befizetett szállásdíjakról vagy bármilyen egyéb kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt egyrészt jelezd a befizetésnél, másrészt kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  A befizetési (vagy jelentkezési) határidő azt jelenti, hogy ezt követően az általad befizetett pénzt elküldjük a lefoglalt szállást vagy egyéb előre megrendelt szolgáltatást nyújtó félnek. Innentől kezdve nem tudjuk azt visszafizetni számodra, mivel már nincs nálunk az összeg. Ha Te ezt követően mégis visszalépsz a programon való részvételtől, úgy csak abban az esetben tudjuk a pénzt visszafizetni, ha új jelentkező érkezik az általad már lefoglalt helyre, és befizetéséből számodra vissza tudjuk adni a pénzt.
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen a részvételi díjat is Neki fogod befizetni, vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.07.19.-kor
volt utoljára frissítve.

A utolsó változások színnel kiemelve!

További partnereink listája