Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 06. 20.
szombat

Túra útvonala
Felsőpetény
Alsópetény
Romhány
Kétbodony
Becske

Felsőpetény-Becske OKT
...Tovább a kéken...

Találkozó 6:30-kor a Nyugati pályaudvar 1-6 vágányainál, Vácig  megváltott vonatjeggyel a kézben (csak oda).
  A Nyugati pályaudvarról 6:42-kor indulunk személyvonattal, és 7:23-kor  érkezünk Vácra, majd 7:30-kor utazunk tovább Felsőpeténybe autóbusszal. Vácon is lehet csatlakozni az autóbusznál.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 25 km
szint: 613 m
közepes túra

Fotók a túráról

A túra fóruma

Ezen a hétvégén a kiíírásban szereplő szakaszát fogjuk bejárni az Országos Kéktúra útvonalának.1

Felsőpetény-Romhány között  módosult a hivatalos útvonal, ami a 2005.-ös kiadású (pár hónapja vásárolt) Cartographia térképen sincs még rajta! Az új típusú OKT füzetben már szerepel a Felsőpetény pecsételőhely.

Hazautazás: Becske vasútállomásról 18:12-kor indul vonat Aszódra, majd onnan átszállással a 19:57-kor érkezik a Keleti  pályaudvarra. "Mentőővként" marad még egy későbbi vonat is, ami 20:31-kor indul, és 22:22-kor érkezik a Keletibe.


  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Utazási költségek összesen teljes árú menetjegyekkel: 2325Ft

A programra nem szükséges jelentkezni, elég ha ott vagy a
találkozási helyen! Az időjárásnak megfelelő öltözet és  esővédő-felszerelés legyen nálad!

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál.
Amennyiben  bármilyen kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt  kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  Ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.06.02.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája