Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 07. 04.
szombat

Túra útvonala
Verőce
Diósjenő
Kemence
Párkány
Esztergom

A Börzsöny átszelése
...Párkány felé...

Találkozó: 2009.07. 04-én szombaton reggel 7.45-kor a Nyugati PU 1-4. vágányainak végénél Verőcéig megváltott személy- és kerékpár jeggyel. Vonatunk 8.07-kor indul

Vonatunk Budapest és Vác között nem áll meg. Lehetőség van egy korábbi, 7.42-kor induló vonattal is utazni, erre bárhol fel lehet szállni Budapest és Vác között is, a két vonat nagyjából egyszerre érkezik Verőcére.

Nincs megrendelt kerékpár-szállítás, férünk, ahogy férünk. Az igények felmérése végett aki jönne, jelezze a fórumban.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 
Webmester vagy? Látogass el ide is a weboldalak közötti kapcsolat építése céljából.

Táv: kb. 75 km
közepes túra

Térkép

Fotók a túráról

A túra fóruma

Utunk során a Börzsönyt Diósjenő és Kemence között erdészeti utakon szeljük át. Érdemes a térképet megnézni, többet mond minden szónál. Lesz néhány kilométer erdei turista út is az út során, de zömében aszfaltozott utakon tekerünk.

Körülbelül három órakor érkezünk meg Párkányba. Igények szerint felkeressük a Duna partján a már-már hagyományosnak számító éttermet, kajálunk, esetleg egy sör is belefér. (Euro ajánlott, de talán a forintot is elfogadják, bár egyre kisebb az esélye.)

A Mária Valéria hídon átkelve a Duna felett Esztergomba érkezünk. Hazautazás vonattal, mely óránként közlekedik, így ha egy vonatra nem, akkor kettőre biztosan felférünk.

Alternatív hazajutás: a Duna jobb partján Visegrád érintésével Szentendrére lehet tekerni - sok kerékpárút épült az elmúlt években-, s innen Hévvel lehet Pestre befutni.


Az adventures.hu nem szól a pénzről, a politikáról, csak a kirándulás, mi maradt nekünk. Megosztjuk Veled.

Költségek: Személy- és kerékpár viteldíj 1990 Ft. Egyéb kiadások a személyes fogyasztás szerint. A napi ellátásáról mindenki maga gondoskodik (étel, itals, stb).

Jelentkezés: A túra nem létszámkorlátos, azaz leszünk, ahányan leszünk. Ennek ellenére a fórumban jelezni kell, hogyha valaki jönni akar, mert az esetleges nagy létszámra a vasúti utazás tekintetében csak így tudunk felkészülni.

Felszerelés: Megfelelő műszaki állapotú bringa (működő fék, váltó, stb.) Világítás, tartalék belső. Esőkabát, napszemüveg.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál.
Amennyiben  bármilyen kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt  kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  Ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.06.19.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája