Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 06. 27.
szombat

Túra útvonala
Budakalász
Oszoly-csúcs
Pomáz

Pilisi séta
...Szalonnasütéssel...

Találkozzunk szombat reggel 8-kor a Batthyányi téren a METRÓ üvegcsarnoka előtt. (Azaz fent a felszínen.)
  Az első elérhető hévvel utazunk Budakalászra, innen indul a kirándulás. Ha valaki út közben szeretne csatlakozni, hívjon a képen lévő telefonszámon, hogy egyeztethessünk.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 14 km
közepes túra

Térkép

Fotók a túráról

A túra fóruma

Maradt itthon egy jó darab szalonna, és arra gondoltam, megsütöm a természet lágy ölén. Mivel a hétvégére talán marad a kicsit enyhébb nyári idő, ezért időzítettem a túrát erre a hétvégére - talán nem sülünk meg mi is.

Egyszóval akinek van kedve és még nincs más programja a hétvégére, jöjjön bátran.
  Sütnivalóról gondoskodjatok, és ami fontos: mindenki hozzon magával az ivóvízen túl egy nagy üveg (másfél vagy két liter) oltóvizet a tűz megfelelő eloltásához. Ez fontos, ne felejtsétek el.

LEGÚJABB HÍR: A szalonnasütés elmarad,  a túra nem. Aki már megvette a szalonnát, ne dobja el, mert egy későbbi időpontban meg fogjuk sütni, csak most ez az időjárás miat nem lehetséges.

Nyugis tempóval fogunk túrázni, a táv nem túl nagy, a szint se, és nincs hova sietni. Lehet, egy üveg bort is berakok.


  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Költségek: Hév oda és vissza. Egyéb költség nincs. Saját felszerelésbe legyen bicska, szalonna, ivóvíz, tűzoltóvíz. Meg ki mit gondol, kisszék, ilyenek.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál.
Amennyiben  bármilyen kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt  kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  Ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.06.27.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája