Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 09. 19.
szombat-péntek
(egy hét)

Túra helyszíne:
Alpok
Karwendel hg.

Garmish
Zugspitze

2962
...Zugspitze Kerékpártúra...

Túra időpontja 2009. szeptember 19-25 között. Az utazás részleteit a program topikjába olvashatod, a részletek még változhatnak, ezért nem teszünk közzé fix utazási infókat.

Ami biztos, hogy vagy autóval, vagy mikrobusszal utazunk - amelyikkel jobban kijövünk anyagilag.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 
Tudjuk, hogy amit teszünk, az jó. Csak követőkre van szükség a cél eléréséhez, ezért várunk Rád is!

Táv: 80km/nap
nehezebb túra

Fotók a túráról

A túra fóruma

Régóta tervezünk Péter barátommal egy igazi alpesi biciklizést. Mivel Péter ismeri a környéket, mint a tenyerét, ezért esett választásunk erre a régióra. Szívesen végigvezet minket a legszebb túraútvonalakon.

A cím kicsit félrevezető lehet, mert a kerékpáros túrán kívül beiktatunk gyalogos részt is, ezért szükséges egy jó kis túrabakancs is.
  A kerékpáros napokon(3-4 nap) 60-80km-es távokat tekerünk 2000-2200m magasságig jutunk fel. Kizárólag terepkerékpárral lehet jönni, a helyszínen esetleg lehet bérelni is.

Szállás: Apartmanokban, főzési lehetőséggel, kb. 12euró/fő/éjszaka.
  Nagyon fontos: a szállást legkésőbb július 20.-ig le kell foglalni, ez a kiírástól számítva kb. 3 hét. Ez alatt az idő alatt el kell döntened, hogy jönni akarsz-e, és be is kell fizetned a a szállás díját, ez  80 Euro.
  A szállás lefoglalása után NEM TUDSZ VISSZALÉPNI, mert a szállásdíjat tovább fizetjük a szállásadónak. Jól gondold át, hogy biztosan jönni akarsz-e. Nem lesz könnyű túra, de olyan helyekre jutsz el, amilyenekre eddig nem is gondoltál!

 


Nézz be a fórumba, ott további kirándulásokat találhatsz!

Költségek: a szállásdíjon túl fizetni kell az utazási költséget, ennek pontos összegét a fórumban közösen beszéljük meg, de annyi, amennyi, fizetni kell.

Kaja: önellátós, tehát amit hozol vagy veszel, azt eszed. Hogy ez mennyibe kerül, azt is magad döntöd el, de Németországban euroval kell fizetned, erre készülj fel.

Felszerelés: semmi extra, de nagyon megbízható montain bike-ra lesz szükséged, rossz minőségű bringával nem vehetsz részt a túrán. Lámpa, Láthatósági Póló, tartalék belső, stb. Ne ez legyen az első, de ne is a második hegyi bringatúrád.
  A helyszínen is lehet bringát bérelni, de nem olcsó.

Jelentkezés: FÓRUM - Nincs létszámkorlát, mert várhatóan nem lesz nagy a tolongás, de ha igen, majd korlátozzuk a létszámot.

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál. Ennek értelmében a feltüntetett és befizetendő összegek nem képezik az adventures.hu bevételeit, (csak összegyűjtjük a pénzt) ezért azokról számlát sem tudunk adni. Amennyiben a befizetett szállásdíjakról vagy bármilyen egyéb kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt egyrészt jelezd a befizetésnél, másrészt kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  A befizetési (vagy jelentkezési) határidő azt jelenti, hogy ezt követően az általad befizetett pénzt elküldjük a lefoglalt szállást vagy egyéb előre megrendelt szolgáltatást nyújtó félnek. Innentől kezdve nem tudjuk azt visszafizetni számodra, mivel már nincs nálunk az összeg. Ha Te ezt követően mégis visszalépsz a programon való részvételtől, úgy csak abban az esetben tudjuk a pénzt visszafizetni, ha új jelentkező érkezik az általad már lefoglalt helyre, és befizetéséből számodra vissza tudjuk adni a pénzt.
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen a részvételi díjat is Neki fogod befizetni, vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  Ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.06.30.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája