Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 08. 08.
szombat éjjel

Túra útvonala
Kismaros
Kóspallag
Nagybörzsöny
Zebegény

Holdvilágos tekerés
...Most a Börzsönyben...

Találkozó augusztus 8-án este, 21.20-kor a nyugati PU 1-4 vágányainál. Vonatunk 21.42-kor indul a Nyugatiból. A helyszín most a Börzsöny.

A pilisi holdvilágos éjszaka nagy sikerére való tekintettel, ezúton tájékoztatom a kedves túratársakat, hogy újra lesz teliholdas tekergés. 

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 70 km-től
közepes túra
ÉJSZAKAI TÚRA

Térkép

Fotók a túráról

A túra fóruma


  Az útvonal már ismert azelőtt aki ott volt ősszel: Kismaros-Kóspallag-Nagybörzsöny-Szob-Zebegény-Kismaros. Az út mondjuk, hogy tartogat meglepetést a nagyírtáspusztai hotel utáni részen. Konkrétan, hogy nincs :-).
  Vagyis nagyon köves, földút, ha előtte esik akkor nyakig sárosak leszünk. De ez nem hosszú szakasz, tolva is ki lehet bírni. Ha szerencsénk van - márpedig szokott - Nagyírtáspusztán tökéletes teliholdat csodálhatunk, aztán majd ugyanezt a Dunapartról is.
  Vissza terv szerint Kismarosra érkezünk de természetesen haza lehet tekerni Budapestig. Egyébként pedig Szobtól fogva bárhol - ahol megáll - vonatra lehet szállni. Vonatok félóránként járnak Budapestre.

FONTOS: Éjszaka az emberi szervezet pihen. Bármit csinálsz is, biológiailag pihenésre vagyunk programozva. Vagyis tompultabb reflexek, lankadó figyelem stb. Tehát NE ez legyen az első bringás túrád. És megfelelő mennyiségű ételt, italt is hozzál magaddal bármennyire nem szoktál éjszaka enni-inni. Alapból bringázni sem szoktunk. Pláne nem 70 (170) km-t. Javaslom a szőlőcukor meglétét is mint elsősegély tartozékot.


  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Felszerelés a szokásos: pótbelső, pumpa, megfelelő ruházat stb. FONTOS!: világítás minden mennyiségben! Akinek nem lesz legalább első és hátsó világítása, nem vehet részt a túrán!

Költségek: 1880Ft a vonatjegy, egyéb költség nincs. Kaja, innivaló bőven legyen nálad!

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál.
Amennyiben  bármilyen kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt  kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  Ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.07.07.-kor
volt utoljára frissítve.

További partnereink listája