Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 12. 28.
hétfő

Túra útvonala
Szárliget
Vitányvár
Zsigmond-kő
Várgesztes

Vértesi búcsú
...Szavazz a fórumban...

Találkozzunk 2009. 10. 28.án (hétfőn) reggel 8.00-kor a Déliben, a pénztárak előtt. Egy már ismert, de azért garantáltan szép és emlékezetes útvonalon kirándulunk Szárligetről. Eddig kell a jegyet megváltani, csak oda. (Tudjuk, hogy hétfő, munkanap meg minden, de hát maximum kicsit kevesebben leszünk, aki akar, az úgyis el tud jönni.)

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 14 km
közepes túra

Térkép

Fotók a túráról

A túra fóruma

Szárligetről elsétálunk a Mária szakadékon át a Vitányi-vár romjához, majd innen a Zsigmond-kő érintésével érkezünk meg Várgesztesre. Nagy ívben elkerüljük a kocsmát, helyette megpróbálunk feljutni a várba a meredek domboldalon. (Ha az út jeges, akkor erre esélyünk sem lesz, de szerencsére körbe is van út.)

Ha és amennyiben a vár kocsma vár, úgy megkóstoljuk a forralt bort, emlékeim szerint elég jóó.
  Mivel nem szeretnék úgy járni, ahogy egyszer rég, ezért majd jobban figyelünk az órára. Ha az útviszonyok azt kívánják, változtatunk, a havazáson sok múlhat.

Hazautazás Várgesztes - Tatabánya - Budapest, menetrend szerint. Busz:16.02, 17.22, Vonat ehhez igazítva, várható érkezés 19 óra körül.
  Utazási költség összesen teljes áron kb 2500 Ft. Egyéb költség nincs.
A túra részletes (értsd: lepedő méretű) térképe itt megtekinthető.

  :arrow: Aki jönne, kérem szavazzon, hogy koccintsunk-e az Újév tiszteletére. Ha a lányok úgy döntenek, akkor fiúknak a belépő egy üveg pezsgő!


  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.
  :idea: A túrára jelentkezni nem kell. Aki jönne, azért dobhat egy postot ide valahova. Ami fontos: időjárásnak megfelelő ruházat, úgymint kesztyű, sapka, kamásli, réteges szélálló felsőruházat, bakancs.
Napi hideg kaja szükséges, esetleg tea, ilyesmi. És hát srácok, sztem a pezsgő játszani fog...

A túrán mindenkit szívesen látunk, aki magáénak érzi ezt a közösséget egy picit.
BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT

Figyelem! Az adventures.hu nem utazási iroda, hanem a természetet, a turizmust kedvelő emberek egymásra találását segítő portál.
Amennyiben  bármilyen kiadásodról számlát, nyugtát, bizonylatot vagy bármilyen hivatalos elismervényt szeretnél kapni, azt  kérd saját magad a szolgáltatást nyújtó féltől (szállásadótól, étteremben, utazási költségről a jegyet eladó szervnél, stb.)
  Mielőtt jelentkezel egy programra, érdeklődj a túra vezetőjénél, hiszen vele állsz majd kapcsolatban, és vele kell közösen értelmezned a részvétel feltételeit. Csak akkor jelentkezz egy kirándulásra, ha ezeket a feltételeket megértetted és elfogadod.
  Ha nem értesz valamit, vagy nem tudod a feltételeket elfogadni, úgy nem jelentkezhetsz a programra. Jelen figyelmeztetések figyelmen kívül hagyását nem tudjuk figyelembe venni, mivel azért írtuk ide, hogy tudomást szerezz róluk. Ha ezt nem teszed, magadra vess.

Ez a weboldal 2009.12.15.-kor
volt utoljára frissítve.