Aktuális

Galéria

Fórum Cuccok   2007 2006 2005 Kapcsolat
Információk   Közösség
 

Túra időpontja
2006. 09. 23.

Túra útvonala
Kismaros
Kóspallag
Királyrét
Táv: 12 km

Térképek
 

Fotók a túráról>>

A túra fóruma>>


david@adventures.hu

 

Megszólít az éjszaka...

Terv: Találkozó Kismaros vasútállomáson 00.30-kor. (A nyugatiból szombaton 23.40-kor indul egy vonat, ezzel megyünk sokan.)
  Elsétálunk egy nem túl hosszú és nem is túl meredek úton Kóspallag érintésével a kisinóci turistaházhoz.
Itt van lehetőség tábortüzet készíteni, terveim szerint szalonnasütéssel mulatjuk az éjszakát.
6-7 felé aztán felkerekedünk, és elmegyünk Királyrétre, ahonnan a kisvasúttal visszadöcögünk Kismarosra, majd Isten és a MÁV kegyelméből hazajövünk.

Költségek: Vonatjegyek teljes áron oda-vissza 1000, kaja és ital saját igények szerint. Sütnivaló szalonnáról mindenki maga gondoskodik, ahogy minden másról is. (pálinka, bor, miazmás.)
Öltözet: évszaknak és az éjszakának megfelelő ruházat, esőkabát, lehetőleg valamilyen vízálló cipő, mert a sportcipő éjszaka mindig átázik. Működőképes zseblámpa is szükséges.

Táv és terep: 12-13 km-t megyünk, 7 km-nél hosszú pihenővel. Nem túl meredek a terep, kisebb emelkedők vannak. A túra lényege az éjszakai erdő, ahova általában ritkán jutunk el.

A túrát esős időjárás esetén nem tartjuk meg, azaz ha szombat este esik, akkor a túra elmarad. De nem fog esni, mert tavaly ilyenkor se esett!!

Figyelem! A nem teljesen szokványos közterületi rend miatt javaslom, hozz magaddal személyi igazolványt.
A vonatra   nem csak  a Nyugatiban, hanem egyéb állomásokon is fel tudsz szállni, részletes menetrendi információt a fórumban találsz. Én 23 órától a Nyugatiban leszek az 1-5 vágányoknál, az elkerített területen. Ide már megváltott jeggyel gyere.

 
Email cím
Jelszó

Regisztráció

 
       
             
   

ADVENTURES - Minden jog fenntartva - Sárközi Dávid 2005 - Jogi álláspont