Aktuális

Galéria

Fórum Cuccok   2007 2006 2005 Kapcsolat
Információk   Közösség
 

Túra időpontja
2007. 10. 13.
8.30-kor indulunk a Nyugati PU. parkolójából

Túra útvonala
Héregről megyünk fel a hegyre.


13km

Fotók a túráról>>

 

 

  Őszi bolyongás a Gerecsében

Terv: 2007. 10. 13-án autóval utazunk Héregre. Olcsóbb így, mint vonattal+busszal, ha minden kocsiba négyen ülünk, de ha hárman már akkor is. Megszervezzük. 8.30-kor indulunk a Nyugati Pályaudvar parkolojából. Az autós utazás is szép, kisforgalmú úton lesz Zsámbékon át, nem az autópályán.!! Út nagyjából 1 óra.
A túra útvonala a következő: Héregről a piros jelzésen, majd a piros kereszt jelzésen haladunk a Kis-Gerecse tetőig. Pihenő után a kék háromszög jelzésen törünk a 633 méter magas Nagy-Gerecse csúcsra. Kaja, aztán tovább a kék majd a zöld jelzésen vissza Héregre. Ha lesz még energiánk, teszünk egy kis kitérőt a Tűzkő barlang felé, hátha érdekes... :) Az alaptáv nem túl sok, 12.4 km, kitérővel további 2km. A terep néha meredeken emelkedik, de közepesnél biztosan nem nehezebb. Az autókban lévő hely elosztás miatt kérem, hogy aki jönni akar, időben jelentkezzen. Estére hazaérünk. Jelentkezés a fórumban lehetséges.

Költségek: Üzemanyagdíj hozzájárulás 1 főre eső része 1500 forint (max), ha 4 fő ül a kocsiban vagy 1800, ha három. Jelentkezés a beosztás miatt szükséges, ezt emailben, MSN-en, vagy a fórumban is megteheted.
Időjáráshoz megfelelő öltözet szükséges. Saját ellátásodról kaja tekintetében gondoskodj.
Mindenkit szeretettel várunk erre a ritka, szép és nem túl nehéz útra.

Héreg infó
 

 
Email cím
Jelszó

Regisztráció

 

 

 
       
             
   

ADVENTURES - Minden jog fenntartva - Sárközi Dávid 2005 - Jogi álláspont