Aktuális

Galéria

Fórum Cuccok 2007 2006 2005 Kapcsolat
Információk Közösség

Túra időpontja
2007. 12.22
Szombat

Túra útvonala
Pilisborosjenő
Nagykevély(534)
Csúcshegy (352)
Oszolycsúcs(328)
Pomáz

Táv: 8.6km

Térkép

Fotók a túráról>

2007 Karácsonyi Barátság-túra

Ahogy mondani szokták, egy a ráadás. Legyen 2007-ben ez a túra a ráadás.
Közepesen nehéz terepen, Budapest határában vezet a túra útvonala. Pilisborosjenőről hirtelen emelkedővel éri el az út a teljes magasság háromnegyedét, majd további kaptatóval jutunk fel a Nagy-Kevély 534m magas csúcsára. Innen már csak séta van hátra néhány le és fel után Pomázon, a befagyott Dera patak partján, a távolsági busz megállójában találjuk magunkat. Amit ígérhetek: néhány páratlan kilátást nyújtó hely az útvonalon, csodálatos téli környezet, és a karácsonyt váró fokozott hangulat.
A rövid táv ne tévesszen meg senkit, télen "mások a viszonyok". Aki eljön, jól fogja érezni magát, és kis szerencsével a délutáni órákban már itthon leszünk.

Találkozó: 2007. 12. 22-én 9.00-kor az Árpád-híd Volán busz pályaudvaron. A buszunk 9.15-kor indul. Figyelem! Két különböző járat közlekedik Pilisborosjenőre, az egyik a Téglagyár megállóhoz, a másik a buszforduló nevű megállóhoz megy. Nekünk az utóbbi a jó, erre kell a jegyet a végállomásig megváltani.
Buszjegy ára oda vissza teljes áron kb. 550ft. Ellátás önköltséges, kaját, innivalót hozz magaddal.
A ruházatról pár szót: decemberben hideg van. Menet közben garantáltan nem fogsz fázni, de... A ruházatod legyen réteges, azaz póló, pulcsi, kabát. Kesztyű, sapka legyen nálad. Bakancs KÖTELEZŐ, félcipőben nem jöhetsz, mert egy baleset sok ember napját teheti tönkre!

Email cím
Jelszó

Regisztráció

ADVENTURES - Minden jog fenntartva - Sárközi Dávid 2005 - Jogi álláspont