Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk Közösség

Túra időpontja
2008. 04. 05
(szombat)

Túra útvonala
Budapest
Szentendre
Budapest

Kitoljuk a biciklit
Bemelegítő kerékpártúra

 11 résztvevővel tekertünk ki Szentendrére. Kellemes koratavaszi időnk volt, néha még a nap is kisütött. A vasúti hídon enyhe szembe széllel keltünk át, aztán a Római parton már szélárnyékban haladhattunk. Békásmegyer után az új parti úton mentünk végig, Szentendrére érve a tavaly elkészült kerülő úton jutottunk a kaszinóhoz.
  Nem mentünk be a korzóra, hanem feltekertünk a templomtérre, ahol kajáltunk. Ezt követően rövid pihenés után elindultunk hazafelé.
   Szerencsére - bár végig a levegőben volt - nem eredt el az eső, így a kirándulást megúsztuk szárazon. Körülbelül hatvan kilométert tekerhettünk, ami kezdésnek jó és elég volt.
köszönöm, hogy ilyen sokan eljöttetek, hamarosan találkozunk.
 

Email cím
Jelszó

Ingyenes email cím! Csapj le rá!

Új funkció! Töltsd fel a közös kirándulásokon készült fotóidat az Archívumba.

Táv: 45 km
Közepes túra

Fotók a túráról

A túra fóruma

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

Túravezetőket keresünk, akik szívesen terveznek érdekes kirándulásokat. Jelentkezz itt.

Az első, könnyűnek ígérkező kerékpáros megmozdulás a www.adventures.hu szervezésében 2008-ban.
Találkozzunk 2008. 04. 05-én Budapesten a Hősök terén 11.00-kor, a lovas szobor előtt. Végig kerékpár úton haladva az Újpesti összekötő hídon és a Római parton keresztül tekerjünk ki Szentendrére.Itt egy fagyi, pizza után nyeregbe ülve ledolgozzuk a kalóriákat. Kényelmes, 15-18kmh sebességgel fogunk haladni, ezért, valamint a terep teljesen sík volta miatt kapott a bemelegítő túra könnyű besorolást. Sőt... Mivel Szentendréről alternatív módon is haza lehet jönni, azt is szívesen látjuk, aki csak odafelé szeretne kerékpározni.

A túrán mindenkit szeretettel várunk, felnőtteket, gyerekeket, egyszóval bárkit, aki szeret kerekezni. A részvétel feltétele egy jó bicaj, amivel már össze vagy barátkozva. A túra önköltséges, saját ellátásodról magad gondoskodsz. Legyél ott Te is.

Jogi álláspont

ADVENTURES Túrakör 2008 - Kirándulás Magyarországon

Tracker

További partnereink listája