Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk Közösség

Túra időpontja
2008. 06.07-08.
szombat-vasárnap

Túra útvonala
Győr - Dunaszeg - Püski - Dunakiliti

Dunakiliti - Móvár Bősárkány Csorna
 

2 napos Szigetköz-Hanság
...Bringás barangolás a Szigetközben...

  Találkozó 2008. 06. 07-én reggel 6.45-kor a Keleti PU-on . A vonatunk kerékpárszállító kocsijánál találkozunk előre megváltott vonatjegyekkel. Vonatunk 7.10-kor indul Győrbe, előre váltsd meg a jegyedet. Erre a vonatra a kerékpár jegyen túl IC pótjegy is szükséges.

Útvonal: 1. nap: Győr - Győrújfalu - Győrzámoly - Dunaszeg - Ásványráró - Hédervár - Darnózseli - Lipót - Püski - Halászi - Dunakiliti

2. nap: Dunakiliti - Mosonmagyaróvár - Jánossomorja - Bősárkány - Barbacs - Csorna Vonattal Csornától Budapestig (több vonat is van, majd meglátjuk, hogy melyiket érjük el).

Email cím
Jelszó

Ingyenes email cím! Csapj le rá!

Működésünk költségeit a Google hirdetésekből fedezzük. Neked csak egy kattintás.

Táv: 2x 70 km
Közepes túra

Térkép

Fotók a túráról

A túra fóruma

  A terep könnyű. Győrtől Mosonmagyaróvárig kiépített bicikliúton illetve rövidebb szakaszon nagyon kis forgalmú úton haladunk. Mosonmagyaróvártól Bősárkányig a 86-os főúton tekerünk, viszont ezt az utat biciklitúrázásra ajánlja a térkép. Győrben most nem akarok várost nézni, mert arra 1 egész nap is kellene. Mosonmagyaróváron pedig - az előző napi teljesítmény alapján - meglátom, hogy mennyit időzünk.

  Egyéb útba eső látnivalók, amiknél szeretnék megállni:
- Ásványráró: r. k. tp.
- Hédervár: várkastély + park; temetőkápolna
- Lipót: termálfürdő idő függvényében
- Csorna: premontrei tp. + rendház

  Az 1. napi pihenőt Darnózseliben, a Horgony Tanyán tervezem, ahol egy kis tó partján, kellemes környezetben el lehet fogyasztani mind az otthonról hozott kaját, mind a helyben készített ételt.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

Túravezetőket keresünk, akik szívesen terveznek érdekes kirándulásokat. Jelentkezz itt.
  Szállás: 1 éjszaka Dunakilitin, kb. 2.000.- Ft/fő Utazás teljes árú menetjeggyel: 6.300.-Ft/fő + kerékpárjegy. Várható összköltség 10.000 Ft.

  Egyéb költség: esetleges belépők.

  A túrán a részvétel önköltséges, mindenkit szeretettel várunk. Jelentkezési határidő a szállásfoglalás miatt május 21.!! Tudom, már csak pár nap, de hát ez van, aki jönni akar, jelentkezzen sos a képen látható telefonszámon vagy mailben. A telefon most jobb lenne!

JELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! HÍVD A TÚRAVEZETŐT TELEFONON!!
 

0630/629-0295

Jogi álláspont

ADVENTURES Túrakör 2008 - Kirándulás Magyarországon

Tracker

További partnereink listája