Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2008. 09. 27.
szombat

Túra útvonala
Pankos-tető
Sikárosi rét
Dobogó-kő
Rezső kilátó
Rám szakadék
Dömös

2008 - Évadzáró
...De nem az utolsó túra...

Rekord létszám: 64 résztvevő. Köszönet mindenkinek, aki eljött és végig kirándulta velünk az évadzáró túrát.
  Reggel két buszt is sikerült az Árpád hídnál megtölteni - köszönet a Weekendbus gyors reakciójának.
  Pankostól hosszú tömött sorokban haladtunk az erdőben felfelé előbb a piros, később a sárga jelzést követve. Nem sokkal később elvesztettük a jelzést, és mivel nem figyeltem, pár száz métert haladtunk az úton, de szerencsére egy útelágazás állta utunk, ahol kiderült, rossz felé megyünk, s ezzel a kisebb kitérővel megúsztuk az "eltévedést".
  Dobogókőn egy óra körül hosszabb ebédszünetet tartottunk, s aki akart, evett-ivott a büfé körül. Fél kettőkor folytattuk az utat, s a Rezső kilátónál megcsodálva a Duna-kanyar panorámáját, folytattuk az ereszkedést a hegyről lefelé.
  Hamarosan a szakadék bejáratához érkeztünk. Meglehetősen nagy volt a forgalom, s bár próbáltuk el-elengedni a felfelé tartókat, azért 60 ember okozott kisebb fennakadást. Ezzel együtt jó tempóban ereszkedtünk a csúszós köveken, remélhetőleg a fotók majd visszaadnak valamit az élményből.
  Négy óra körül értünk a Rám szakadék aljához. Itt kettévált a csapat, hogy akik már lejutottak, elérjék a korábbi buszt Dömösön.
  A csapat második fele is hamar leért, s Dömösről az öt órás busszal utaztunk haza.

Köszönöm mindenkinek, hogy részt vett ezen a kiránduláson. A szép tájnak és a jó időnek köszönhetően bízom benne, hogy maradandó és kellemes élményt sikerült okozni a résztvevőknek.
  Ha tetszett a túra, gyere velünk máskor is, hiszen a maga nemében minden kirándulás hasonlóan csodálatos.
  Találkozzunk a következő túrán októberben!

-::-

Email cím
Jelszó

 Ez a kis jel felhívja a figyelmedet valamilyen kirándulással kapcsolatos dologra. Például az ingyenes kirándulásokra. Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ennyi.

Táv: 17 km
közepes túra

Térkép

Fotók a túráról

A túra fóruma


  Találkozó 2008. 09. 27-én az Árpád hídi buszpályaudvaron reggel 7.30-kor. A buszunk 7.45-kor indul Pomáz, Pankos-tető felé. Váltsd meg csak oda buszjegyedet. (375 Ft.)

A buszról leszállva megkezdjük évadzáró kirándulásunkat. A Sikárosi rétet érintve a P jelzésen haladunk felfelé Dobogókő irányába.Ide megérkezve pihenőt tartunk, ha van forralt bor, iszunk, mert nagyon finomat adnak a büfében. Ha nincs, az se baj.

A Rezső kilátó felé folytatjuk a túrát, majd tovább a szakadék felé. A jól ismert nehéz, sziklás útvonalon jövünk lefelé a Rám szakadékon keresztül végestelen végig.

Délutánra érkezünk Dömösre, ahol bevárjuk a kedvező buszt, és hazautazunk. (675 Ft.)

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

 

  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.
 

 

A túrán mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne a kora őszi Pilisben egy jót kirándulni.
  A programra nem kell jelentkezni, de ha jönni akarsz, érdemes azt a fórumban jelezni.

Az utazási költség 1.150 Ft teljes áron. Egyéb kiadás nincs, saját ellátásáról mindenki maga gondoskodik. Időjárásnak és évszaknak megfelelő ruházat ajánlott, bakancs szinte kötelező ezen a terepen.
 

Jogi álláspont

ADVENTURES Budapest Túrakör 2008 web stats

Tracker

További partnereink listája