Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2008. 11. 08.
szombat

Túra útvonala
Diósjenő
CSóványos
Éges-tető
Suta nyiladék
Királyrét

Homályos Csóványos
...Ködös képek a toronyból...

A kirándulás véget ért! Normál esetben itt egy beszámolót olvashatnál a túráról, azonban mostantól ezt a beszámolót a blogban találod meg. Azonban hogy ne kelljen sokáig keresned, mindig lesz itt egy link, amivel könnyen a blog megfelelő oldalára juthatsz. Azaz a fenti menüben a BLOG link a blog kezdőlapjára, az itt elhelyezett link pedig közvetlenül a túrabeszámolóhoz vezet.

Jó olvasgatást! Itt van, amit keresel...
(Megjegyzés: regisztráció nélkül hozzászólhatsz Te is a blogban a bejegyzésekhez, ha van észrevételed, élményed, azt is várjuk!!)

Email cím
Jelszó

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 17 km
közepes túra

Térkép

Fotók a túráról

A túra fóruma

 

 

 

Találkozó 2008. 11.08-án reggel 7.30-kor a Nyugati PU 1-4 vágányainak végénél. A vonatjegyedet váltsd meg előre Diósjenő állomásig, CSAK ODA.

 A 8.05-ös vonattal utazunk Vácig, majd innen átszállással Diósjenőre, s innen indul a kirándulás.

Egy ritkán járt úton (a zöld jelzésen) megyünk fel a Csóványos 938méter magas csúcsára. Rövid pihenő után az Éges tető érintésével jövünk Királyrétre a Suta-berki nyiladékon keresztül. A terv egyszerű, és éppen ezért nagyszerű.


  A túra közepesen nehéz, az időjárás változékonyságára figyelni kell. Esőkabát, pulcsi, zseblámpa, elegendő étel és ital legyen nálad. Elképzelhető, hogy szürkület után érkezünk majd meg Királyrétre, ami nem baj, de világításra szükségünk lehet.
  Az utolsó busz 18.40-kor jön Kismarosra, innen pedig vonattal jövünk haza.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

 

  Köszönet a Túravezetők szorgalmas és odaadó munkájáért. Ők tartják életben ezt az oldalt.
 

Költségek: Jegyek teljes áron oda-vissza 2.000 Ft.
  Egyéb ellátásodról saját igényeid szerint magad gondoskodsz. A túrára nem kell jelentkezni, de ha kérdésed van, esetleg szeretnéd a részvételi szándékodat jelezni, azt a fórumban megteheted.

A kiránduláson mindenkit szeretettel várunk, aki kedvet érez az késő őszi Börzsöny csodálatos színeinek felderítéséhez. Ha jönni akarsz, csak legyél ott a találkozási helyen.
 

További partnereink listája