Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2008. 12. 27.
szombat

Túra útvonala
Szépjuhászné
Fekete-fej
Kecskehegy
Nagy-Kopaszhegy
Nagykovácsi

BUÉK 2009
...Köszöntjük az új évet...

Találkozó reggel 8 órakor a Moszkva téren, a METRO kijáratánál. Innen a 22-es busszal utazunk a Szépjuhászné megállóhelyig, a kirándulást itt kezdjük a Budai-hegységbe. Rövid túrát teszünk, és a közelgő Új Évet köszöntve a Nagy-Kopasz csúcson pezsgőzünk egy kicsit. Pohárról mindenki gondoskodjon, a pezsgő a cég ajándéka.

A mennyiség hozzávetőleges felmérése miatt kérem, hogy aki jön és ünnepel velünk, az a fórumban jelezze részvételi szándékát.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 14 km
Közepes túra

Térkép

Itiner

Fotók a túráról

A túra fóruma

Ha már három napja nyomod a bejglit, és nem tudod a dióst a mákostól megkülönböztetni, itt az ideje, hogy kissé kiszellőztesd a fejedet.   Tarts velünk egy kellemes kirándulásra a Budai Hegységbe.

A kirándulás során érintjük a Fekete-fej hegyet, majd Adyliget alatt tovább bandukolva a P, majd a P3 jelzéseken jutunk fel a Nagy-kopasz 559 méter magas csúcsára. Innen - ha szép az idő - csodás panorámában lehet részünk.

 Elfogyasztjuk jókívánságok mellett a felcipelt pezsgőnket, majd Nagykovácsi felé vesszük az irányt Z3 jelen, ahonnan menetrend szerinti BKV busszal jövünk haza.

Várjuk szavazatodat!

A kiválasztott útvonal nem különösebben nehéz, pont azért, hogy minél többen kedvet kapjanak megtételéhez. Néhány emelkedővel azért számolni kell, de hát ezért megyünk...

 

 

  Működésünk (és a pezsgő) költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Költségek: néhány buszjegy vagy BKV bérlet. Egyéb kiadás nincs,  a kirándulás a megszokottak szerint önköltséges. Saját ellátásodról gondoskodj!

Pezsgő: csak a szállításba kell segíteni, a nedűt az adventures.hu állja - a reklámbevételeknek köszönhetően. (Köszönet érte.) Pohárról azonban gondoskodnod kell, bár viszünk műanyag poharakat mi is.

Ruházat: időjárásnak megfelelő, lehetőleg szél és esőálló ruházat legyen rajtad, hozz kesztyűt és sapkát feltétlenül. Bakancs is erősen ajánlott.

Résztvevők: Mindenkit szeretettel látunk, a program nyitott. Megkérünk azonban arra, hogy ha lehet, jelezd a fórumban részvételi szándékodat.

Nem tudsz jönni? Akkor segítünk pár szilveszteri kajákval, úgymint lencse malacsült kocsonya

További partnereink listája