Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2008. 11. 15.
Szombat

Túra útvonala
Dobogókő
Pilisszentlászló
Visegrád
 

Dobogókő - Visegrád
...Országos Kéktúra Útvonal...

A kirándulás véget ért! Normál esetben itt egy beszámolót olvashatnál a túráról, azonban mostantól ezt a beszámolót a blogban találod meg. Azonban hogy ne kelljen sokáig keresned, mindig lesz itt egy link, amivel könnyen a blog megfelelő oldalára juthatsz. Azaz a fenti menüben a BLOG link a blog kezdőlapjára, az itt elhelyezett link pedig közvetlenül a túrabeszámolóhoz vezet.

Jó olvasgatást! Itt van amit keresel...
(Megjegyzés: regisztráció nélkül hozzászólhatsz Te is a blogban a bejegyzésekhez, ha van észrevételed, élményed, azt is várjuk!!)

Email cím
Jelszó

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 25 km
Közepes túra

Térkép

Fotók a túráról

A túra fóruma

Találkozó 2008. 11. 15-én reggel 7.00-kor a Batthyány-téren, a HÉV vágányok végénél Pomázig szóló jeggyel a kézben. (BKV bérlet esetén kiegészítő jeggyel). Pomázról majd busszal utazunk tovább Dobogókőre. Innen indul a kirándulás.

 A Pilis egyik kedvelt kirándulóhelyéről, Dobogókőről indulunk az Országos Kék Túra jelzésén: Sikárosi eh., Pilisszentlászló, Papréti eh, Nagy-villám, Visegrád(komp)
  Útközben felkeressük a kéktúra pecsételő helyeit, így akinek már van kéktúra füzete, és ez a szakasz még hiányzik belőle, itt az alkalom a teljesítésre! (a régi füzetben 16.számú túra, 44. oldal)
 

Igény esetén egy kis plusz kitérővel és szint leküzdésével megnézhetjük az Urak asztalánál található egykori atomrakéta-silókat. Szakadó esőben, hóban itt alkalom nyílhat fedett helyen egy kis szárítkozásra is.

Várható hazaérkezés a késő délutáni órákban, vagy este. 

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

A kiránduláson mindenkit szeretettel várunk, aki kedvet érez az késő őszi Pilis csodálatos színeinek felderítéséhez.

Költségek: Teljes árú menetjeggyel számolva 1500Ft, BKV bérlettel a HÉV-en csak kiegészítő jegyet kell kérni Pomázig (200Ft), így 1200Ft-ból megúszhatjuk az utazási költséget.

Egyéb ellátásodról saját igényeid szerint magad gondoskodsz. Évszaknak megfelelő ruházatban gyere, a kirándulás ingyenes.
A túrára nem kell jelentkezni.

További partnereink listája

Adventures partner