Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 03. 14.
szombat

Túra útvonala
[Bp - Dömös]
Prédikálószék
Pilisszentkereszt
[Pomáz - Bp]

Hagyományteremtő évadnyitó
...Prédikálószék 2009...

A kirándulás véget ért! Normál esetben itt egy beszámolót olvashatnál a túráról, azonban ezt a beszámolót a blogban találod meg. Azonban hogy ne kelljen sokáig keresned, mindig lesz itt egy link, amivel könnyen a blog megfelelő oldalára juthatsz. Azaz a fenti menüben a BLOG link a blog kezdőlapjára, az itt elhelyezett link pedig közvetlenül a túrabeszámolóhoz vezet.

Jó olvasgatást! Itt van, amit keresel...

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

 

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 15 km
Közepes túra

Térkép

Fotók a túráról

A túra fóruma

Találkozó 2009. 03. 14-én szombaton a reggel 8.15-kor a VOLÁN ÚJPEST VÁROSKAPU pályaudvarán. A buszunk 8.35-kor indul Dömösre a Megyeri hídon keresztül, jegyet váltani CSAK ODA kell.

Ezzel a kirándulással nyitjuk meg a 2009-es túraévet. Természetesen ezt megelőzően is túrázunk, de ezzel a kirándulással hívjuk kirándulni azokat, akik kizárólag a hivatalos szezonban szeretnek csavarogni a természet lágy ölén.
  Dömösről a Rám szakadék felé indulunk, majd a Prédikálószék felé kanyarodunk, s meredeken mászunk fel a Vadálló kövek, a panorámás szikla irányába. Innen hamarosan felérünk a Dunakanyar egyik legszebb kilátását nyújtó Prédikálószékre.

A pihentető nézelődés után lefelé indulunk, de csak átmenetileg, mert hamarosan ismét kapaszkodunk az emelkedőn az Akasztó-hegy oldalában Dobogókő felé. Később ismét ereszkedünk, s hamarosan Pilisszentkeresztre érünk. Kocsmalátogatás után döntünk: sétálunk tovább a Dera szurdokon keresztül egy kicsit a következő buszmegállóig (kb 4 km), vagy hazautazunk Pomázon keresztül Pestre. Busz óránként jön Pomázra, onnan HÉV.

 

  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

A kirándulás ingyenes.

Ennek értelmében saját ellátásodról kell gondoskodnod, valamint utazásodat magadnak fizeted. Ennek várható költsége teljes áron kb. 1500 forint. (Becsült összeg.)

Öltözet tekintetében esőkabát és bakancs használata javasolt. Felesleges dolgokat ne hozz magaddal, mert cipelned kell mindent. Néhány szendvics, egy liter folyadék általában elég, de az út közben nincs lehetőséged vásárolni. Fényképezőgép legyen nálad.

A kirándulásra nem kell jelentkezni. Ha jönni akarsz, csak legyél időben a találkozási helyen. Ha kérdésed van, esetleg mások kérdéseire tudsz válaszolni, vagy csak jelezni akarod, hogy jössz, kérlek, használd a fórumot. Ezért van.
A programra mindenkit várunk, aki kedvet érez ehhez a túrához.

További partnereink listája