Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 01. 17.
szombat

Túra útvonala
Solymár-Szarvas
Kevélyek
Monalovac
Harapovac
Budakalász

Jeges Pilis
...Téli bóklászás a Pest környéki hegyekben...

Ez a kirándulás véget ért,  de mióta visszaszereztük az aljas bitorlótól a blogot, azóta ismét ott jelennek meg a túrák nyomán maradt emlékek. Ha a blogot keresed, a felső menüben megtalálod úgy középtájon.

Ha viszont konkrétan ennek a szép kirándulásnak az emlékeit keresed, akkor kattints ide, mert itt van.

   

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 14 km
közepes túra

Térkép

Fotók a túráról

A túra fóruma

Találkozó 2009. január 17-én reggel 8.00-kor az Árpád hídi Volán Autóbusz Pályaudvar pénztáránál. Az autóbuszunk 8.15-kor indul, a jegyet Solymár-Téglagyár megállóig kell megváltani csak oda.

A kirándulás a Téglagyártól indul, egy érdekes, viszonylag ritkábban járt útvonalon fogunk haladni. A Solymár-völgyben kapaszkodunk a Kevély oldalába, majd azt teljesen megkerüljük.

Visszatérve a Kevély-nyeregbe a ritkán járt Z jelzésen jövünk lefelé. Érintjük a Zöld barlangot, Majd a Monalovac domb oldalában ereszkedünk tovább Budakalász felé.

Innen HÉVvel tudunk hazajönni a téli séta után. Bár a táv nem hosszú, a terep sem túl húzós, azért az évszak, a tél tartogathat meglepetéseket, nehézségeket. Erre mindenképpen fel kell készülni annak, aki részt akar venni ezen a kis túrán.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Költségek: Buszjegy 200 Ft, hazafelé a HÉV-re elég a vonaljegy vagy a bérlet.

A kiránduláson a részvétel most is ingyenes, ellátásáról mindenki maga gondoskodik. Az út folyamán vásárlásra nincs lehetőség. Az utóbbi kirándulások tapasztalatai alapján kérem, hogy aki jönne, jelezze a fórumban - nehogy ne férjünk fel a buszra.

Felszerelés: Meleg, réteges ruházat. (Kabát, pulcsi, alsóruha.) Sapka, kesztyű, bakancs, meleg zokni is ajánlott. Lélekmelegítő is megengedett... :)

A kiránduláson megkötés nélkül mindenkit szeretettel várunk!

További partnereink listája