Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 01. 23.
2009. 02. 01.

Túra útvonala

Les Orres (FR)

Les Orres
...Az Alpok lankáin...

A kirándulásról - hagyományosan - itt a blog oldalon olvashatsz, kattints ide.

A fotók továbbra is az archívumban találhatóak.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Típus: Sítúra

Pályatérkép

Fotók a túráról

A túra fóruma

A jelentkezési lehetőség lezárult

Sítúra a francia Alpokban 2009. január 23 - február 1. között.
A program szervezője a MEEX utazási iroda, mi is velük utazunk. Amire nagyjából számítani lehet: fiatal csapat, kb. 15-20 fő, király sípályák, remek hangulat és környezet.

Indulás: Bp, jan. 23-án (pénteken) délután, érkezés Les Orres-ba szombat délután. Vasárnaptól 6 nap síelés. hazaindulás szombat délelőtt, érkezés vasárnap hajnalban Budapestre.

 

Időjárás Les Orresban
  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Rövid részletek:
A részvételi díj 61.400 Ft, ez a következőket tartalmazza: utazás, szállás 6 fős apartmanban medence használattal, 6 napos síbérlet.

A részvételi díj nem tartalmazza: étkezés, apartman és síbérlet kaució (53 euró, visszajár), biztosítás, üdülőhelyi illeték 7 euró, ágynemű és törülköző.
Az étkezést itthonról vitt hideg élelemmel, itthonról vitt alapanyagokból főzött ételekkel és a helyszínen vásárolt dolgokkal oldjuk meg. A busz a szállásig visz bennünket, mely a pályáktól 80 méterre helyezkedik el. :)

A fentieken kívül más kiadás nincs, számításom szerint összesen 200 eurót kell hozni fejenként, de elképzelhető, hogy ennek a fele haza is jön.
  A programra önállóan is jelentkezhetsz a www.meex.hu oldalon, ahol a "jelentkezés" után válaszd a "csatlakozom egy csapathoz" lehetőséget, majd add meg csapatnévként az Adventures csapatot.
  Természetesen rajtunk keresztül is van lehetőség jelentkezni, ehhez hívd a túra vezetőjét a video végén megadott telefon számon. A program nyitott, van még hely, ha jönni akarsz, jelentkezz bátran.   Még van pár napod 23-ig. De nem sok....