Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!
Információk

Közösség

Túra időpontja
2009. 01. 11.
Vasárnap

Túra útvonala
Verőce
Borbély-hegy
Csattogó-völgy
Verőce-BP.

Wass Albert emléktúra
...Teljesítménytúra a Börzsönyben...

Találkozó: Nyugati pályaudvar 1.-4. vágányainak végénél 7.50-kor, Verőcéig megváltott menetjeggyel a kézben. A 8:07-kor induló zónázóval fogunk utazni.

A túrát a TTT szervezi, a mi csapatunk András vezetésével kapcsolódik a programhoz.

INGYENES ÉRTESÍTŐ!

Ha időben akarsz értesülni egy-egy új programról, add meg email címedet. Heti egy levelet küldünk

ÉrtesítőMail

  Ingyenes kirándulás: Csak a saját költségeidet fizeted. Utazás, kaja, belépők... Ez az Adventures.hu

Táv: 18 km
teljesítménytúra
(nem rohanós)

Fotók a túráról

A túra fóruma

Verőce község önkormányzata által Wass Albert emlékére rendezett teljesítménytúra 18km-es szakaszán fogunk indulni. A vonatunk 8:40-kor fog beérkezni, így a benevezés után 9 órai indulással 6 óránk lesz teljesíteni a távot. Nem fogunk rohanni, ez nem verseny. Körülbelül olyan kényelmes tempóra kell számítani, mint amilyen a korábbi kékezéseink alkalmával is volt.
  Várhatóan 17 órakor fogunk visszaérkezni a Nyugati Pályaudvarra. Útvonal: Verőce, plébánia - Borbély-hegy - Magyarkút - Szokolya MÁV-állomás - Szokolya - Társa-mező - Csattogó - Csattogó-völgy - Verőce. A túra célja természetjáró módon megemlékezni Wass Albertről, a XX. század egyik legnagyobb erdélyi magyar írójáról, születésének évfordulója alkalmából. Szolgáltatás: a rajtban házipálinka, útközben édesség, Királyréten tea és forralt bor, a célban meleg étel és tea.
  A túra bevételét a rendezőség az erdélyi Mezőségben, Válaszúton (Wass Albert szülöföldjén) iskolát és kollégiumot működtető Kallós Alapítvány javára ajánlja fel. Az alapítvány a Mezőség területén szórványban, szegény körülmények között élő magyar kisgyermekek anyanyelvi oktatását segíti illetve teszi lehetővé.
  További információk, és a túra hivatalos kiírása: ttt.tr.hu.

 
  Működésünk költségeit kizárólag Google hirdetésekből fedezzük.

Költségek:
Nevezési díj: 800 Ft.- (Nem képez bevételt számunkra.)
Útiköltség: 1.350 Ft.- Teljes áron, vonat.

A túrára természetesen az évszaknak és időjárásnak megfelelő ruházat és lábbeli ajánlott. Folyadékot, élelmet érdemes magunkkal hozni, mert nem lehet tudni hogy mikor fogy el az adott ellenőrzőponton szolgáltatásként nyújtott forró tea vagy étel.

A programon mindenkit szeretettel várunk előzetes jelentkezés nem szükséges, de ha kérdésed, észrevételed van, azt a fórum topicban megteheted.

További partnereink listája