Hiba! Nincs engedélyezve a javascript a böngésződben! Az oldalt csak részben tudod megfelelően használni. Engedélyezned kell a javascriptet!

 

 
     

Hirdess nálunk...

 

Az Adventures Budapesti Túrakör egy nagyon dinamikusan fejlődő közösség. Tagjaira jellemző az aktív életmód, a természet szeretete és közelségének mindennapossága.

Az oldal látogatottsága csak egy szám, hiszen nem szabad elfelejteni, hogy az ide érkező látogatók nem "csak úgy" bolyonganak az Interneten, hanem céltudatosan érkeznek az oldalra - programot, szabadidős elfoglaltságot keresnek.

Nyitottak, ugyanakkor igényesek az őket érő reklámokra, mivel abba a rétegbe tartoznak, akik szívesen áldoznak olyan termékekre és szolgáltatásokra, melyekre tényleg szükségük van.

     
     

Oldalunk PR4 google besorolással rendelkezik: ha Ön tudja, hogy ez mit jelent, akkor tisztában van azzal, hogy a magas PR érték növeli a megjelenített reklámok értékét, hiszen egy erősebb weblap nagyobb népszerűségnek örvend az internetes oldalak között.

Oldalunk a legnagyobb keresőben, a Google-ban a legfontosabb releváns keresőszóra, az "ingyenes kirándulás" cikkre az első helyen szerepel, ezen kívül a rendkívül népszerű "kirándulás" szóra az első találati oldal 2. helyén szerepel, a szintén nagyon fontos "túra" szóra a 3. helyen szerepel, az "email regisztráció" szóra az 1. helyen szerepel (megelőzve a legnagyobb haza szolgáltatókat, mint pl freemail.hu, citromail.hu, gmail.com, stb...), és további számos kirándulással és túrázással kapcsolatos keresésre népszerű helyen található!

Ha Ön olyan terméket vagy szolgáltatást kínál, mely az oldalunkra érkező látogatókat témájánál fogva érdekelheti, (pl utazás, outdoor termékek, szállások, programok, szabadidő, stb), remek átkattintási arányt fog elkönyvelni, s forgalma is növekedni fog.

Az adventures.hu oldalon és aloldalain elhelyezett reklámok havi díj ellenében kerülnek megjelenítésre. Oldalainkat nem árasztjuk el reklámokkal, ezért ha megtalálja számítását, akár egyedüli reklámozó is lehet az oldalon.

Mivel non-profit tevékenységet folytatunk, és bevételeinket csak a turizmus, a kerékpáros turizmus népszerűsítésére fordítjuk ezért áraink szolidak és méltányosak. Ha nálunk hirdet, akkor a jó reklám mellett Ön is támogatja céljainkat.

 

 

 
Ez is lehet az Ön vagy cége hirdetése.
Több min havi 40.000
banner és link
megjelenés!

Reklámja az
összes oldalunkon
látható, nem csak
a kezdőlapon.

Nem árasztjuk el
az oldalt reklámmal,
így az Öné sokkal
értékesebb lehet!

 

 Kétféle hirdetési formátumot használunk: banner és linkreklám. (Ahogy a bal oldalon látod a bannert, illetve a sötétebb sárga mezőben a google hirdetését.)

Az árképzés nagyon egyszerű: csak a főoldalon megjelenített 120x240 méretű bannerért kell fizetned - de ajándékba hirdetésedet hasonló banner formájában az összes oldalon ingyen megjelenítjük! Csak egy hirdető hirdetését jelenítjük meg, ezért a reklámok nem árasztják el az oldalt - azaz igazán értékesek maradnak.

A linkreklám hirdetés feltételei hasonlóan kedvezőek: egy kiemelt sor áráért (mely a főoldalon kerül elhelyezésre) céged vagy reklámod az összes aloldalon megjelenik hasonló sorban, az oldal hasznos tartalma között elhelyezve - ahogy ezen az oldalon is látod.

 

Megrendelésed ide küld: adventures@adventures.hu 

Tel: 06 70307-9499 - Megrendelés, egyeztetés munkaidőben

 

Az Ön bannerje...