Információk

Az oldallal kapcsolatos jogi tudnivalókról...

Közösség


Adventures.hu
100%-ig magyar


Az oldal az oldal tulajdonosának saját tulajdona. Az azon megjelent írások, képek, cikkek a tulajdonos álláspontját tükrözik, kivéve, ha ez külön nem került helyesbítésre.
Az oldalon található információk (képek, hangok, szövegek vagy azok részletei, technikai megoldások vagy látványelemek) a tulajdonos hozzájárulásával használhatóak fel más környezetben.
Az oldalon, különösen a fotógalériában szereplő képek a fotókon látható személy (ek) tudtával és hozzájárulásával készültek, további jogi vagy egyéb igény bejelentésének lehetősége kizárva, kivéve, ha a fotón szereplő személy (ek) másképpen nem rendelkeznek.

Az oldalon megjelenített túrák a tulajdonos saját ötletein alapulnak. A túrákkal kapcsolatban bárki tehet javaslatot, de semmilyen igény nem támasztható még abban az esetben sem, ha egy meghirdetett túra elmaradásából a felhasználónak kára származott.

Az oldal cookie-kat használhat egyes elemek megjelenítésére.

Az oldalt mindenki saját felelősségére használhatja. Az oldalon található információk felhasználásából eredő károkért azok felhasználója felel, az oldal tulajdonosa minden felelősséget elhárít!.
Az esetleg felmerülő vitás kérdésekben első lehetőségként keresse meg a tulajdonost. További információk a Túrakör működéséről.
Kérdéseket a kapcsolat linken keresztül juttathat el hozzánk.

Vissza a kezdőlapra - Indulhat a kirándulás