Görögország a legcsodálatosabb országok között az egyik a mediterrán éghajlatú térségben. Több ezer km hosszan található tengerpartja és felsorolni lehetetlen a látnivalója mely ide csalogatja a nyaralni, pihenni vágyó turistákat. Általában több minden érdekeli az utazás előtt a látogatókat, érdemes tájékozódni egy kicsit arról is, hogy hol találhatóak a legszebb strandok.

Kréta a napsütéses órák száma talán a legmagasabb, ez a tény kifejezetten kedvező a napozni, a barnulni vágyó strandoló nyaralóknak. Az üdülőfalvak tengerpartjain a kiépített strandokon túl érdemes autóval felkutatni a távolabbi, eldugottabb strandokat, vagy az elhagyatott tengerpartokat is, mivel ezek a vadregényes tájak gyönyörködtetők és mellette a hűsítő vízben lubickolhatnak.

Falasarna beach

Kréta nagyon híres a gyönyörű helyeken található rendkívül tiszta strandjairól, a legtöbb turista által keresett csodálatos strandok között tíz olyan strand van melyek különösen híresek és említésre méltóak. Ezek között is a leghíresebb az Elafonissi Beach, ahol rózsaszín homokos part található, a másik pedig amely még nagyon kedvelt strandoló hely a Nyugat Krétán levő, szép csendes helyen elhelyezkedő Falasarna strand.

A Falasarna strandon mely Kréta északnyugati részén fekszik, kicsit kevesebb a turista, de ez a tény csak előnyére válik a gyönyörű strandnak. Hosszú puha homokos part és azúrkék kristálytiszta víz várja az idelátogatókat. A strand közvetlen közelében parkolóhelyek vannak kialakítva. Végig asz egész szakaszon

Falasarna SzállásBooking.com