Válassz egy email címet!

"; if (!$_SESSION[name]) $_SESSION[message] .= "Add meg a nevedet

"; if (!$_SESSION[pass]) $_SESSION[message] .= "Add meg jelszavadat

"; if (!$_SESSION[secret]) $_SESSION[message] .= "Készíts ellenőrző kérdést

"; if (!$_SESSION[answer]) $_SESSION[message] .= "Mi a válasz a kérdésre?

"; if (!checkmail($_SESSION[alter])) $_SESSION[message] .= "Add meg másodlagos emailcímedet

"; if (!checkmail($_SESSION[mail]."@adventures.hu")) $_SESSION[message] .= "Nem megfelelő a választott cím! Csak ékezet nélküli karaktereket használhatsz!


"; } $message = " mail: $_SESSION[mail]\n nev: $_SESSION[name]\n jelszo: $_SESSION[pass]\n kerdes: $_SESSION[secret]\n valasz: $_SESSION[answer]\n masodlagos mail: $_SESSION[alter]\n "; if ($_SESSION[message] == '') { mail("adventures@adventures.hu", "Email reg.", "$message", "From: $_SESSION[name] <$_SESSION[alter]>\r\n"); ?> Regisztrációd folyamatban, postafiókod 24 órán belül elkészül!
Email regisztráció|Adventures


A rendszerről...

- Könnyű használat
- Reklámmentes
- 100Mb tárhely
- Ingyenes

Regisztrálj még ma ingyenes email címet

Saját
Neved
style="font-family: Verdana; font-size: 8pt">
Igényelt emailcím size="36" style="font-family: Verdana; font-size: 8pt">@adventures.hu
Jelszó size="36" style="font-family: Verdana; font-size: 8pt">
Titkos
Kérdés
style="font-family: Verdana; font-size: 8pt">
Válasz size="36" style="font-family: Verdana; font-size: 8pt">
Alternatív emailcím size="36" style="font-family: Verdana; font-size: 8pt" value="@">

Az email regisztrációról...
Az email regisztráció során valós adatokat adj meg. Ha nem valós nevet, vagy értelmezhetetlen adatokat adsz meg, értesítés nélkül töröljük email regisztrációs igényedet. A fenti adatok mindegyikét meg kell adnod ahhoz, hogy a regisztrációs lap elküldésre kerüljön. Ha másodlagos email címed érvénytelen, akkor új email címedet nem hozzuk létre! A másodlagos email cím nem egyezhet meg a regisztráció során igényelt címeddel, ezért másodlagos. Ha nem egyértelmű számodra, hogy mit is kell itt csinálni, regisztráció előtt kérdezz, nem kerül semmibe.

A használat feltételei:
Nincs sok megkötés... A www.adventures.hu oldalról tudsz leveleidhez bejelentkezni. Ehhez email címedet és jelszavadat kell megadni. A levelezőrendszert testre szabhatod a Personal settings menüpont alatt, ahol a magyar nyelvű felületet is be tudod állítani. Egyszerű kezelőfelület. A postafiókodat legalább 90 naponta meg kell látogatnod!
Már 100 MB tárhely áll rendelkezésedre, ez egy átlagos felhasználó számára mindig elég. Persze te nem vagy átlagos felhasználó, ezért használsz adventures.hu email címet, azonban a tárhelyet saját költségünkre biztosítjuk reklámbevételek nélkül, ezért adunk 100 MB-ot teljesen ingyen.

Elfelejtett jelszó...
Ha elfelejtetted jelszavadat, küldj egy emailt az adventures@adventures.hu email címre alternatív email fiókodból, ebbe írd meg nevedet és email címedet. A titkos kérdést válaszlevelünkben elküldjük, melyre vissza kell küldened a helyes választ. Ezt követően küldjük el alternatív email címedre korábbi jelszavadat.
Ha nem sikerül helyes választ adnod, akkor sajnos a későbbiekben nem fogsz tudni hozzáférni postafiókodhoz.
Amennyiben azonban 90 napig se Te, se más nem jelentkezik be email címeddel, a fiókot töröljük, és lehetőséged van neveddel új fiókot regisztrálni.

Ha kérdésed van a szolgáltatással kapcsolatban, várjuk leveledet az adventures@adventures.hu címre