Fine Bangkok Thonglor-Ekamai

A Fine Bangkok Thonglor-Ekamai társasház épülete Thaiföldön Bangkok Khlong Tan Nuea kerületben található. A 31 szintes épület 2020. augusztusában készül el. A forgalmas Petchaburi főút az ingatlantól autóval könnyedén érhető el. A Thong Lo BTS, és a Phra Khanong BTS megállói nagyjából 2 kilométerre vannak.

A projekt fejlesztője a Sankyo Home Co.,Ltd.

A társasházban 55 lakóegységet alakítottak ki. A lakások 1-2 hálószobásak, 35 és 50 négyzetméteresek. Az apartmanokhoz a szobákhoz fürdőszobák csatlakoznak. A lakóház, és a környezete luxus életkörülményeket kínál, emellett egészséges körülményeket biztosít. A lakások minden kényelemmel felszereltek, modern luxuskivitelű, nappalikból, kényelmi berendezésekkel ellátott konyhákból áll. A tökéletes panorámát a padlótól a plafonig nyújtó hatalmas ablakok biztosítják.

A kényelmi létesítményekhez uszoda, szauna, edzőterem tartozik. A gyerekeknek külön játszószoba áll rendelkezésre.  Ezek a helyiségek az épület legfelső szintjén kerültek kialakításra, mozgás közben csodálatos panoráma nyílik a városra. A biztonsági létesítményekhez kamerarendszer, parkoló, és 24 órás biztonsági szolgálat van. Az ingatlan környéke zöld felülettel van körbe véve.

Fine Bangkok Thonglor-Ekamai

Fine Bangkok Thonglor-Ekamai környékén nemcsak élelmiszer üzletek, de kórház, mint a DK Clinic Ekkamai három perc alatt gyalogosan elérhető.

A Genshiyaki Hokkaido étterem gyalog is megközelíthető, a Thai Curry Rice KaoKeng Thai étterem 200 méterre van.

Fine Bangkok Thonglor-Ekamai épülettől a Suvarnabhumi Repülőtér 25 kilométerre található.