Vigyázzon értékeire! – hangzik a felszólítás utazáskor. Belegondolt már abba, mennyi kellemetlenséggel jár, ha ellopják vagy elhagyja iratait, pénzét, fontosabb vagyontárgyait? Borzasztó nyűg és anyagi kár. Nyugodtan szeretne utazni? Akkor a kockázat minimalizálása érdekében, és a zsebtolvajok radar szeme ellen vértezze fel magát egy ruha alá rejthető biztonsági táskával.

Hiszen a baj mindig rosszkor jön, és ha a tolvajok meg akarják szabadítani értékeitől, meg is teszik. Furfangos módszerekkel ürítik ki a turisták táskája és nadrág zsebeit. De elég egy félresikerült mozdulat, amikor pénztárcáját kirántja, földre ejti, és a legrosszabb esetben észre sem veszi. Ezért fokozott biztonsági intézkedéseket igényel egy külföldi utazás alkalma, amikor a nyaralásra össze spórolt pénzével elindul a reptérre vagy buszra száll.

Rejtett övtáska viselése utazáskor

Hol máshol lehetnének nagyobb biztonságban és kézközelben értékei, mint a ruha alatt? Az utazáshoz tervezett rejtett övtáska észrevétlenül simul rá a testre, így megóvva a benne tárolt dolgokat, ha szeretné kézközelben és biztonságban tudni őket. Az így felhelyezett kistáska szem előtt van, és lehetetlen észrevehetetlenül bármit is kicsempészni belőle. A védelem mellett a „test pénztárca” praktikus viseletet is biztosít.

A lapos kialakítás és a gumírozott pánt csak fokozza a biztonságérzetet és a rejtőzködést. Vékony, de strapabíró anyaga alig észrevehető a ruha alatt. Az olcsóbb, egyszerűbb tárolók és a precízebben kialakított értéktartók is egyaránt az Ön nyugalmát szolgálják. A legnépszerűbb túramárkák anyagminőségben és kényelemben is biztosítják a maximálisan elvárt szintet.

biztonsági övtáska

https://www.ovbolt.hu/ovtaska/okmanytarto_penztarto_164/deuter_nagy_rejtett_ovtaska_ii_-_fekete_3910316_1075

A légáteresztő hátoldallal ellátott övtáska viselésekor elfelejtheti a kellemetlen kidörzsölődést, mert a legnagyobb melegben sem izzad hozzá a bőréhez. A nagyobb méretű biztonsági deréktáska előnye pedig a precízebb elrendezés. Két-három zseb is rendelkezésre áll, amikben további hálós rekeszek találhatóak. Ha mindennek megvan a helye, akkor csukott szemmel is megtalálja.

+1 egy tipp a biztonságért!

Azaz RFID védelem. Belegondolt már abba, hogy amennyire kényelmes az érintésmentes fizetésre alkalmas bankkártya, annyira könnyen csapolhatják meg a bankszámláját illetéktelenek is – egy kézi olvasóval vagy okos telefonnal. De szerencsére létezik megbízható védelem az újabb RFID/NFC bankkártyák és hitelkártyák elektronikus adatlopása ellen is.

A RFID blokkoló kártyatartók, pénztárcák és övtáskák Cryptalloy védőfóliával vannak ellátva, amelyek megakadályozzák az RFID-chipek illetéktelen leolvasását. Az adatlopás elleni védelem érdekében a (hitel)kártyának a fóliák között kell elhelyezkednie, így a chip semmilyen távolságból nem olvasható le, és adatait biztonságban tudhatja.

A rejtett övtáska viselésével értékei biztonságáról maximálisan gondoskodhat, így ezentúl nem kell folyton a pénztárcáját ellenőriznie. De a legjobb az egészben, hogy erről csak Ön tudhat. Dőljön hátra kényelmesen és élvezze a nyaralást!
Fotók: unsplash.com