Brac területét és lakosainak számát figyelembe véve az Adria harmadik legnagyobb szigete. A szigeten élő lakosság fő megélhetési forrása a gyümölcstermelés, ez mellett a finom borairól  – a híres vaguváról – és levendulamezőiről ismert a terület.

Sutivan partszakaszán nagy területen található csónakkikötő, ahonnan akár élvezetese kirándulásokon is részt lehet venni. 

A Bella Vista Apartman háromcsillagos besorolású, az apartmanok mindegyikében légkondicionáló van felszerelve, az apartmanokhoz szép, nagy balkon tartozik. Bennük magyar nyelvű TV, beépített főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény található. Az udvaron egy kellemes esti baráti, vagy családi kikapcsolódás alkalmával grillezésre és szabadtéri főzésre is lehetőség van. A ház saját parkolóval rendelkezik.

A város központjától és a kavicsos tengerparttól is csak rövid távolságra épült az apartmanház, az innen látható nagyon szép panoráma az épület domboldalra építésének köszönhető. A balkonról is csodálatos kilátás nyílik a tengerre.A vendégeket az érkezéskor magyarul beszélő személy fogadja. Az apartman nagyon kellemes, szép zöldövezetben található, csendes nyugodt környék ideális a pihenni vágyó nyaraló vendégeknek.

A településen több bolt, kávézók, hangulatos éttermek, fagyizó, fitnessklub, kerékpár, robogó és csónakkölcsönző is van.

A vízi sportokat kedvelőknek igen jó ajánlat, hogy a közelben magyarnyelvű búvárközpont található.