Mira apartmanok Trogir

Trogirt az ideutazók kis Velenceként is emlegetik, a Spilt-i öböl csücskében helyezkedik el. Óvárosa a világörökség része, ezért az idelátogatókat gazdag kulturális és történelmi látványosságokkal gazdagodik.

Az óvárost tenger övezi, innen egy keskeny csatornán található hídon a vele szemben levő Ciovo szigetre lehet átjutni.

A városka az elmúlt években nagy fejlődésen ment keresztül, ezáltal rendkívül változatos lehetőségeket kínál az ideutazóknak.

A homokos strandja nagy látogatottságnak örvend, a kisgyermekek számára is ideális fürdőhely a sekély vizű tenger, nyugodt, kellemes fürdést biztosít minden korosztály számára.

A kristály tiszta víz nemcsak a fürödni vágyók számára kedvelt hely, hanem a búvárkodás szerelemesei és vízi sportot kedvelők is szívesen keresik fel a sokféle sportolási lehetőségek miatt.

A strandon vízi sporteszköz kölcsönző, csúszda és bárok is vannak, melyek az itt üdülők igényeit teljes egészében kielégítik.

Az apartmanokat körülvevő csodálatosan szép kertben kerti grill használatára van lehetőség.

Az apartmanok légkondicionált szobáiban az igényes berendezés mellett minden igényt kielégítő konyhasarok található, konyha, étkező és fürdőszoba valamint nagyon szép kilátást biztosító balkon is részre. Igény szerint pótágy elhelyezésére van lehetőség.