Villa Pucisca Brac

Brac – szigeten ez a 13 ezer lakosú település , szőlő és olajfák szigetének is hívott  Brac Dalmácia szigetei között a legnagyobb. Ezen a szigeten van  a legmagasabb csúcs az Adriai-tengeren összes  szigetek közül, a 778 méter magas  Vidova Gora, erről a csúcsról  tiszta időben az összes dalmát szigetet látni lehet.

Brac világszerte híres a fehér márványáról, ezt  a washingtoni Fehér ház építésénél is  használták.  A többi horvát szigettel együtt itt is  felejthetetlen élményekben lehet része az itt üdülőknek és  élvezhetik a kellemes napsütést, fürödhetnek a kristálytiszta vizű tengerben, és a természet nyújtotta ajándékok lenyűgöző látványában gyönyörködhetnek. Egészen az őskortól maradt  kulturális örökségek megtekintése is élményekkel teli időtöltésnek számít.

Villa Pucisca apartman ház az azonos nevű településen  egy igen hangulatos tengerparti öböl fölé emelkedő hegyoldalban található. Innen kényelmes sétával lehet lejutni a tengerpartra.

A falu központja is csak pár percnyi távolságra van, itt a bevásárláshoz üzlet várja a vendégeket.

A ház 3 eltérő  méretű apartmant tartalmaz. 10-14 főre akár az egész ház kibérelhető , nagyobb családoknak, baráti társaságoknak ideális nyaralóhely. Minden apartmanban  konyha, étkező, hálószoba, és fedett balkon biztosít kellemes pihenést. A balkonokról  gyönyörű a kilátás nyílik  a tengerre és az egész falura. A fürdőszoba zuhanyzóval vagy fürdőkáddal van felszerelve.  A konyhában tea és kávéfőző és hűtőgép is van, valamint az apartman SAT televízióval , klímával  és központi fűtéssel is el van látva.

A strandra  a lejtős úton lehet lejutni, a  távolsága gyalogosan alig 300 m.  Betonlapokkal fedett, kavicsos talajú, csodálatos környezetben  mindenki számára kielégítő és emlékezetes órákat lehet eltölteni .