Pag sziget apartmanok

Pag település az azonos nevű, gyönyörű csipkéiről és a rendkívül zamatos juhsajtjairól híres – nevezetes észak-dalmáciai szigeten fekszik. Ez a terület már ősidők óta lakott, az itt látható történelmi építmények rendkívül gazdag kulturális örökségről tanúskodnak. Pag sziget további jellegzetessége a kopár síkságok, melyek szinte a holdfelszínre emlékeztetik az ide látogatókat. A szigeten az üdén zöldellő olaj- és fügefaligetek látványa és a kristálytiszta vizű pagi öblök szépsége még teljesebbé teszi a nyári élményeket. Ide eljutni akár komppal akár a szárazföldi közúton egyszerűen lehet..

Az apartman ház a város csendes részén egy kisebb emelkedő oldalban található. A szobák erkélyéről nagyon szép kilátás nyílik a tengerre és a szépen kiépített kikötőre. A tenger parton nagyon szép fürdő helyek vannak kialakítva, kicsik és felnőttek részére ideális nyaralóhely.

A Marijan apartman ház konyhasarokkal van ellátva, melyben az önellátás feltételeit szolgáló felszerelések megtalálhatóak. A három darab 3-4 ágyas szobákhoz fürdőszoba, wc-vel és a tengerre néző erkély tartozik. A ház udvarában és a ház előtt parkoló biztosítja a gépkocsik elhelyezését.

A közelben étterem és üzlet található.
Az apartmanba háziállatot nem szabad bevinni.